Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Buse Varol'dan Sütyensiz Fotoğraf Paylaşımı! Alişan Eşiyle Bu Yüzden Tartıştı mı?

Buse Varol ile ilgili çeşitli ifadelere yer verildi. Ünlü ismin yaptığı sütyensiz paylaşım sonrasında neler yaşandı? İşte güncel gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde yerini alacak. Öte yandan Buse Varol'un paylaşımı sonrasında Alişan'ın nasıl tepki göstereceği merak edildi.

buse varol

Buse Varol'dan gelen hamle ile birlikte herkes şok oldu. Güncel gelişmelerle birlikte çeşitli ifadelere yer verildi. Buse Varol'un bu halini görenler beğeni butonuna saldırdı. Peki ya ünlü oyuncudan gelen paylaşım hakkında neler biliyoruz? Güncel detaylar yazımızda yerini alacak.

Sütyensiz Fotoğraf Paylaştı

Buse Varol, uzun süre tatilin tadını çıkardıktan sonra artık ev paylaşımları ile de gündeme geliyor. Son olarak yaptığı sütyensiz fotoğraf paylaşımı büyük ses getirdi. Peki ya Alişan bu konu hakkında ne düşünüyor? İkilinin tartışıp tartışmadığı merak edildi. Dolayısıyla ikili hakkında henüz bir dedikodu ortaya çıkmamışa benziyor.

Yakında Dizide Oynayabilir

Öte yandan Buse Varol'un yakında bir dizide oynayabileceği belirtiliyor. Bu gelişme sonrasında ünlü ismin daha da ön plana çıktığı görülüyor. Güncel gelişmeler ve çok daha fazlasını sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Buse Varol'un hangi yapımda oynayacağı ise yanıt bulacak. Aralık ayında yeni bir projeye katılabileceğinden söz ediliyor.

Yazar: Haberci
<