Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Buse Varol'dan Sert Tepki Gecikmedi! Buse Varol'un Paylaşımı Kapak Niteliğindeydi!

Buse Varol, Selçuk Tektaş'ın ölüm yıldönümü töreninde neden yoktu? Ünlü ismin ifadelerine karşın Buse Varol öyle açıklamalar yaptı ki herkes şaşırdı. Takipçisinin sorusu üzerine önemli bir yanıt verdi. İşte güncel gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde yerini aldı. Son zamanlara ilişkin merak edilenler...

Alişan Buse Varol

Buse Varol, son zamanlarda SelçuK Tektaş'ın ölüm yıldönümü nedeniyle düzenlenen törene neden katılmadığıyla gündeme geliyor. Pek çok kişi kendisine bunun nedenini sorsa da ünlü isim sessizliğini korumaktaydı. Alişan'ın kardeşi olan Selçuk Tektaş, geçtiğimiz sene virüse karşı yenik düşmüş ve hayatını kaybetmişti. Daha sonra ise uzun süre gündemde kalmıştı. Alişan'ın abisi için düzenlediği törende Buse Varol'un olmaması şok etkisi yarattı.

Buse Varol'dan Yanıt Gecikmedi!

Buse Varol, sosyal medya hesabından düzenlediği soru cevap etkinliğinde önemli bir ifadeye yer verdi. Bir takipçisinin kendisine "Selçuk Tektaş ölüm yıldönümü töreninde neden yoktunuz" diye sorması üzerine fotoğrafla yanıt verdi. Selçuk Tektaş'ın mezarı başında çektiği fotoğrafı paylaştı ve bir kez daha rahmet diledi.

Gündem Olmuştu!

Öte yandan Alişan'ın kardeşinin ölüm yıldönümü töreninde gözükmeyen Buse Varol, bu  hamlesiyle sosyal medyada gündem olmuştu. Şimdi ise her şey açıklandı. Bir şekilde törene katılmamış olabileceği de belirtiliyor. Ancak bu onun Selçuk Tektaş'ı önemsemediği anlamına gelmemekte. Dolayısıyla asılsız haberlerle gündemde yer alması ünlü ismi de rahatsız etti.

Yazar: Haberci
<