Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Buse Varol'dan Eşi Alişan'a 5 Maddelik Evlilik Sözleşmesi Ortaya Çıktı! Alişan Dava Açamaya Hazırlanıyor

Televizyon ekranlarının fenomen magazin programlarından biri olan Söylemezsem Olmaz, yine bomba iddialara konu olan bir yayına imza attı. Yorumcular, söylentileri değerlendirerek gelişmeleri yine yakından takip ettiler. Söylemezsem Olmaz yorumcuları, geçen gün programa Alişan’ı bağladılar. Ünlü sanatçı, merak edilen sorulara yanıt verdi.

Buse Varol'dan Eşi Alişan'a 5 Maddelik Evlilik Sözleşmesi Ortaya Çıktı! Alişan Dava Açamaya Hazırlanıyor

Ünlü sanatçıya sorulan, ‘’Buse Varol’a öpüşme sahnesi verilse kabul eder misin?’’ sorusuna çok tepki çeken ‘’Buse’yi hiçbir öpüşme sahnesinde yer almadığı için seçtim.’’ cevabını vermişti. Ayrıca Alişan, eşiyle arasında imzaladıkları söylenen evlilik sözleşmesine de cevap verdi.

Sosyal Medya Çalkalandı!

Ünlü şarkıcının Buse Varol hakkında yaptığı açıklamalar, sosyal medyaya bomba gibi düştü. Eleştirilen ana hedefi olan Alişan, kendi sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Alişan, ‘’İşinize gelince demokrasi diyorsunuz, işinize gelince kıro, yobaz ve geri kafalı diyorsunuz. Benim hayatım ve benim hayat görüşüm. Bunun için kimseye hesap vermek zorunda değilim. Ayrıca herkes gibi yaşamak, herkesle aynı düşünmek zorunda da değilim.’’ dedi.

Evlilik Sözleşmesi İddialarını Reddetti!

Alişan ve Buse Varol çifti hakkında çıkan evlilik sözleşmesi iddialarına da başarılı şarkıcı son noktayı koydu. Söylemezsem Olmaz programında, ‘’Bizim evliliğimizde hiçbir zaman sözleşme tarzı bir durum olmadı. Onun parası veya benim param lafı yok. Evlilik sözleşmemiz zaten hiç olmadı. Benim karımdan bir beklentim olsa zaten böyle bir evliliğe asla girmezdim.’’ açıklamalarında bulundu.

Yazar: Admin
<