Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Buse Varol'dan Acı Haber Geldi! Cenaze İzmir'e Defnedilecek..

Alişan ve Buse Varol'u etkileyen bir olay yaşandı. Buse Varol, gerçekten kahroldu. Yaptığı paylaşım sonrasında tüm gerçekler ortaya çıktı. Peki sevilen isim gündeme nasıl geldi? İşte dikkat çeken Buse Varol paylaşımları...

Buse Varol'dan Acı Haber Geldi! Cenaze İzmir'e Defnedilecek..

Alişan ve Buse Varol hakkında ortaya atılan söylentiler bir türlü bitmek bilmiyor. İkilinin boşanacağından avukatın işlemlere başladığına kadar çok fazla iddiadan söz edildi. Ayrı yaşadıkları dahi belirtiliyor. Her ne kadar Buse Varol bu iddiaları kabul etmese de internet sitelerinden televizyon kanallarına kadar pek çok yerde bu olay gündem oldu. İkilinin ayrı yaşadığı belirtilmekte. Üstelik Buse Varol'un alyansını çıkararak poz vermesi de şaşırttı. Şimdi ise bambaşka bir konu konuşuluyor.

Buse Varol Dayısını Kaybetti!

Buse Varol, dayısının vefat ettiğini sosyal medyadan duyurdu. Pek çok kişinin ilgi ile takip ettiği sosyal medya fenomeni, hayatını kaybeden dayısından söz etti. Yaptığı paylaşımda “Değerli büyüğümüz, dayımız Önder Kirazoğlu vefat etmiştir. Cenazesi yarın öğle namazına müteakip Bornova Evka3 Alirıza Güven Camii’nden kalkacaktır” yazmakta idi.

Alişan'ı Düşünecek Durumda Değil!

Üstelik Alişan ile boşanacak mı yoksa ilişkiye devam mı edecekler sorusu da soruluyor. Ancak Buse Varol'un şu an bunu düşünecek mental durumda olmadığı belirtiliyor. Yoğunlukla birlikte başına gelen acı haberden ötürü bir süre konuya ilişkin açıklama yapmak istemeyecektir.

Yazar: Admin
<