Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Buse Varol Yürekleri Hoplattı! Alişan Bile Fotoğrafa Dayanamadı!

Buse Varol'un yaptığı paylaşım şok etkisi yarattı. Pek çok kişi olanlara ilk başta anlam veremedi. Sonrasında ise binlerce beğeninin sahibi oldu. Ayna karşısındaki fotoğrafını görenler şaştı kaldı. Güzelliği ve harika fiziği ile yine övgüleri topladı diyebiliriz. Peki Alişan, eşinin fotoğrafı için ne düşünüyor?

Alişan

Buse Varol, sosyal medyadaki aktiflik ile adından söz ettirmekte. Ünlü isimden gelen açıklamalar ise dikkat çekiyor. Son zamanlarda yaptığı tatil paylaşımlarıyla birlikte iyice gündem haline geldi. Hem güzelliği hem de fiziği ile farkını ortaya koydu. İşte Buse Varol hakkında merak edilenler ve çok daha fazlası haberimizde...

Ayna Karşısında Fotoğraf Çekildi

Buse Varol, ayna karşısında çekildiği fotoğraf ile adından söz ettirdi. Ünlü ismin yaptığı paylaşım bir anda beğeni yağmuruna tutuldu. Öyle ki kısa süre içerisinde binlerce beğeni aldı. Kendisinin fit görünümü ise gözlerden kaçmadı.

Fotoğrafı Alişan Bile Kıskandı

Kimi zaman Buse Varol'un paylaştığı fotoğrafa haset içeren yorumlar yapılmakta. Kendisinin fiziğini ve güzelliğini kıskandığını ima eden paylaşımlar ise tepki çekmekte. Öte yandan Alişan dahi artık eşine imrenerek bakıyor. Kısa süre içerisinde bel yağlarından kurtulması ve yer alacağı dizi projeleri için büyük çabalar sarf etmesi gözden kaçmadı.

Yazar: Admin
<