Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Buse Varol ve Merve Tektaş Kavga Edince Alişan Arada Kaldı! Alişan Ne Yapacağını Şaşırdı!

Alişan, eşi ve kardeşinin eşi arasında yaşanan tartışmalardan fazlasıyla sıkıldı. Buse Varol ve Merve Tektaş neden konuşmuyor? İkili arasında samimiyet ve ilgi tartışması mı yaşandı? Birbirlerini sosyal medyada bile takipten çıkmaları gündeme bomba gibi düştü. İşte merak edilen bazı gelişmeler...

Buse Varol ve Merve

Alişan, eşi ve yengesinin arasında kalmaktan çok sıkıldı. İkilinin tartışmasından ötürü ne yapacağını bilemiyor. Ünlü sanatçının içinde kaldığı durum şaşırttı. Peki gündeme bomba gibi düşen haberle ilgili neler biliyoruz? Tam olarak neden küstükleri ortaya çıktı mı? Pek çok kişi yaşanan gelişmeleri yakından takip etmek istiyor. Öyle ki tartışmalar artık sosyal medyada da izlerini göstermeye başladı.

Birbirlerini Takipten Çıktılar!

Buse Varol ve Merve Tektaş, artık birbirini takip etmiyor. Bu gelişme sonrasında ikili arasında herhangi bir problem var mı merak edilmişti. Anlaşılan o ki aralarındaki küslük git gide artıyor. Sosyal medyaya yansımasından ötürü magazin gündemine de bomba haber olarak düştüler.

Alişan Ne Yapacak?

Öte yandan Alişan ise bir yandan eşini düşünüyor diğer yandan kardeşinin eşini de düşünmek durumunda kalıyor. Yeni bir tartışmanın fitilini ateşlememek için tarafsız kalmaya çalışsa da içinde bulunduğu durum oldukça zor. Dolayısıyla yeni gelişmeler ve çok daha fazlasını haberimizde paylaşmaya devam edeceğiz.

Yazar: Haberci
<