Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Buse Varol ve Alişan Verdikleri Karardan İkiside Vazgeçti! Alişan Parayı Bahane Etti..

Alişan ve Buse Varol'un yeniden anne baba olacağı belirtiliyordu. Buse Varol için hamile denmekteydi. Peki nasıl bir gelişme yaşandı da ikiliden farklı açıklamalar geldi? Alişan'ın sitem dolu açıklamaları gündeme bomba gibi düştü. Ekonomiden dert yandı ve üçüncü çocuk hakkında konuştu.

Buse Varol ve Alişan Verdikleri Karardan İkiside Vazgeçti! Alişan Parayı Bahane Etti..

Buse Varol ve Alişan'ın 3. defa ebeveynlik duygusunu tadacakları iddia ediliyordu. Buse Varol'un hamilelik iddialarından sonra gündeme bomba gibi düşmüştü. Ancak öyle bir açıklama  yapıldı ki herkes şaşırdı. Alişan'ın ifadeleri gündeme bomba gibi düştü.

Çocuk Masrafını Bahane Etti!

Alişan, dadılara aylık 20 bin TL maaş verdiğini söyledi. Dolayısıyla iki dadı için aylık 40 bin TL'lik harcama yaptığı iddia ediliyor. Bunun yanı sıra üçüncü çocuk için de fazlasıyla masrafa girileceği için henüz yeni çocuk sahibi olmak istemediğinden bahsetti.

Alişan ve Buse Çocuk İstemiyor

Ekonomik daralmaya gittiklerini belirten Alişan, çocuk sahibi olma olayını bir süreliğine askıya alacaklarını ifade etti. Ünlü sanatçı açıklamasında "Öyle bir şey yok ya. İstemiyorum. Yeter iki çocuk iki dadı üç çocuk üç dadı. Yeter! Ekonomik kısıtlamalara gidiyoruz artık"  sözlerine yer verdi. Dolayısıyla ünlü çiftin üçüncü defa ebeveyn olacaklarına yönelik iddialar son buldu. Bu gelişme karşısında çiftin hayranları büyük şok yaşadı. Bakalım önümüzdeki günlerde farklı bir açıklama yapacaklar mı?

Yazar: Admin
<