Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Buse Varol Üstüne Bişey Giymeden Paylaştı! Harika Fiziğini Sergiledi!

Alişan ve Buse Varol arasındaki ilişki sık sık gündeme geliyor. Öyle gelişmeler yaşandı ki herkes şaşırdı. Peki Buse Varol'un bu kadar harika bir fiziğe sahip olması takipçiler tarafından nasıl yorumlandı? Paylaştığı fotoğraflar büyük ilgi görüyor. Son paylaştığı ise Alişan'ın bile dikkatini çekti.

Buse Varol'un Giydiği Kıyafeti Görünce Alişan Canlı Yayını Kesti!

Buse Varol'un dikkat çeken pozları sosyal medyada paylaşılmakta. Kendisinin o kadar güzel fiziği var ki takipçileri de bunu sık sık dile getirmekte. Alişan'ın eşi olarak adından söz ettiren Buse Varol, son dakika gelişmeleri ile karşımıza çıktı. Yaptığı paylaşımda dikkat çeken detay çok konuşuldu.

Güzelliğinden Ödün Vermiyor!

Öte yandan Buse Varol'un güzelliğinden ödün vermemesi dikkat çekti. Ünlü ismin düzenli olarak yaptığı paylaşımlarda oldukça fit bir görüntüye sahip olduğunu görüyoruz. Bu nedenle hakkındaki iddialar da yanıt buldu. Spor hayatına devam eden ve diyetini bozmayan Buse Varol, aynı zamanda çocukları ile de ilgileniyor. Havuza giderken çekildiği fotoğraflar ise çok beğenildi.

Alişan'ın Açıklamaları Gündem Olmuştu!

Öte yandan Alişan'ın Buse Varol ile ilgili açıklamaları gündem olmuştu. Alişan, Buse Varol ile nasıl tanışıldığına dair soruya şöyle cevap vermişti: Oyuncuların tanışma toplantısında Buse’yi görür görmez çok beğendim. Buse sonra tesadüfen bizim kafeye gitmiş.

Babam bana ‘Oğlum dizide ne güzel kız var, niye arkadaş olmadın’ dedi. Ben de Buse’ye Instagram’da DM’den (direk mesaj) yürüdüm. Telefon numarasını istedim.”

Yazar: Admin
<