Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Buse Varol Tatil Pozlarıyla Sosyal Medyada Gündem Oldu! Bikinili Pozu Çok Konuşulacak!

Buse Varol, yaptığı bikinili paylaşım ile dikkat çekti. Binlerce beğeni alan ünlü isim, eşi Alişan'ı dahi şaşırttı. İşte güncel gelişmelerle birlikte Buse Varol'un oynayacağı dizi ve çeşitli fotoğrafları gündemdeki yerini aldı.

Alişan Buse Varol

Buse Varol, tatil pozları ile gündeme geldi. Öyle ki güncel gelişmeler ve çok daha fazlası merak ediliyor. Ünlü isim, bir yandan sosyal medya fenomenliği yapıyor diğer yandan yeni dizisi için hazırlıklarını sürdürüyor. Aralık ayında başlayacak dizide kendisini de göreceğiz. Henüz proje ile ilgili detaylar verilmedi ancak yakın zamanda bir açıklama yapılması muhtemel gözüküyor.

Alişan Bile Şaşırdı!

Öte yandan Alişan bile eşinin böyle bir paylaşım yapmasına şaşırdı. Ancak beğeni yollamayı esirgemedi. Dolayısıyla güncel gelişmeler ve çok daha fazlası yazımızda yerini alacak. Buse Varol ile ilgili merak edilenler de yanıt buluyor.

Takipçi Sayısı Hızla Artıyor

Çeşitli dikkat çeken paylaşımları ile Buse Varol'un sahip olduğu takipçilerinin sayısı gittikçe artmakta. Bu nedenle ünlü ismin bir yandan popülerliğini artırdığı da konuşuluyor. Son zamanlara damgasını vuran Buse Varol ile ilgili çeşitli ifadelere yer verildi. Bakalım ünlü isim ne zaman dizi kariyerine devam edecek hep birlikte göreceğiz.

Yazar: Admin
<