Euro 38,06 %0,06
Dolar 34,07 %-0,04
Sterlin 45,41 %-0,22
Altın 2.874 %-0,02

Buse Varol Tangalı Haliyle Görüntülendi! Alişan Küplere Bindi..

Alişan ve Buse Varol arasında yaşananlar şok etkisi yaratabilir. Son zamanlarda ikili arasında bazı gelişmeler oluyor. Bikinili fotoğrafıyla dikkatleri üzerine çeken Buse Varol, Alişan'ın tepkisini mi çekti. Güzel bir fiziğe sahip olması nedeniyle ikilinin sık sık tartıştığı iddia ediliyor.

Alişan

Sosyal medyanın vazgeçilmez ikilisi Alişan ve Buse Varol, sık sık gündeme geliyor. İkili hakkında ortaya atılan detaylar şok etkisi yarattı. Bu sefer öyle bir gelişme yaşanacak ki hem Buse Varol hem de Alişan ne diyeceğini bilemeyecek. Buse Varol, iki çocuk annesi olmasına rağmen formunu fazlasıyla iyi korumakta. Hal böyle olunca ünlü isimle ilgili çeşitli yazılar da yazılıyor. Fotoğrafları inceleniyor ve formunu nasıl koruduğu soruluyor.

Buse Varol'un Bikinili Pozu Konuşuldu!

Buse Varol, bikinisiyle birlikte görüntülendi. Alişan'ın da yanında yer aldığı görüldü. Fotoğraflar sosyal medyaya sızdırılınca herkes şaşırdı. Ünlü ismin formunu nasıl koruduğu merak ediliyor.

images.jpg

Beslenmesine Dikkat Ediyor!

Öte yandan Buse Varol'un beslenmesine çok dikkat ettiği ve sporu hayatının bir parçası haline getirdiğini biliyoruz. Böylelikle sağlıklı bir yaşama sahip olduğunu söylüyor. Vücudu da ona göre çok daha estetik ve güzel bir görünüm kazanıyor. Buse Varol'un bu pozlarına karşın Alişan'ın nasıl tepki vereceği ise merak konusu oldu. İkili arasındaki gelişmelere bir yenisi daha eklenecek mi göreceğiz.

Yazar: Admin
<