Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Buse Varol Pembe Bikinisi Nefesleri Kesti! Ünlü İsme Yorumlar Peş Peşe Geldi!

Buse Varol ile ilgili yapılan paylaşımlar dikkat çekiyor. Ünlü isim, pembe bikinisiyle beğenileri kaptı. Öte yandan Alişan bile yorum atmaktan geri duramadı. İnce beliyle dikkat çeken güzel isim, nasıl bir yorumla karşımıza çıktı? İşte güncel gelişmeler ve çok daha fazlası haberimizde yerini aldı.

buse varol

Buse Varol, sosyal medyayı aktif kullanması ile biliniyor. Kendisine gelen yorumların haddi hesabı yok. Ünlü isim, öyle paylaşımlar yaptı ki bir anda takipçi sayısının artmasını sağladı. Aktifliği, kendisini daha da popüler hale getirdi. Peki ya Alişan bu paylaşımlarla ilgili bir yorumda bulunuyor mu? Güncel detaylarla birlikte merak edilenler ortaya çıktı. Buse Varol'dan gelen hamle herkesi şaşırtacak.

Buse Varol Bikinisiyle Büyüledi

Buse Varol, yaptığı açıklama ile pembe bikinisiyle karşımıza çıktı. Öyle ki detaylarla beraber merak edilenler de yanıt buldu. Oyuncunun birkaç ay içerisinde dizi setlerine adım atacağı belirtiliyor. Yaptığı diyet sonrasında belinin iyice inceldiği ortaya çıkmıştı. Şimdi ise gelinen noktada oyuncuya dair çeşitli ifadelere yer verildi. Buse Varol'un son paylaşımı ise nefesleri kesti.

Ünlüler Yorum Yaptı!

Öte yandan ünlüler yorumlarla adından söz ettirdi. Buse Varol'un bu kadar kısa sürede belini inceltmesi ve yaz tatilinde dikkat çeken bikinili paylaşımlarda bulunması gözler önüne seriliyor. Dolayısıyla detayları merak ediyorsanız sizler de Buse Varol'un sosyal medya hesabını takip edebilir veya gelişmeleri haber sitemizden öğrenebilirsiniz.

Yazar: Admin
<