Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Buse Varol Kocası Alişan'ın Hassas Noktasından Vurdu! Alişan ve Buse Varol Arasına Bu Sefer Kardeşin Eşi Girdi!

Buse Varol ve Alişan arasında yaşananlar şaşırtıyorken şimdi de sıra kardeşinin eşi girdi. Merve Tektaş ile Buse Varol'un arası bozuldu mu? Gündeme bomba gibi düşecek bu hamle sonrasında merak edilenler yanıt bulacak. Pek çok kişi olacakları şimdiden tahmin edebiliyor. Sosyal medyada şok etkisi yaratan tartışmada son detaylar...

Alişan

Buse Varol, bu sefer Alişan'ın annesi ile değil bizzat kardeşinin eşi ile sıkıntı yaşıyor. İkili arasındaki güncel gelişmeler masaya yatırıldı. Öyle şeyler konuşuldu ki duyanlar şok oldu. Peki ya güncel gelişmelere göre neden tartıştıklarını biliyor muyuz? Son zamanlarda pek çok kişinin konuştuğu olaya ilişkin bilinmeyenler yanıt bulacak.

Buse Varol Tartıştı mı?

Buse Varol'un Merve Tektaş ile arasının bozulduğu iddia ediliyor. İkili arasında yaşananlar çok şaşırttı. Gündeme bomba gibi düştü. Çünkü birbirlerini takipten çıkardıkları öğrenildi. Merve Tektaş'ın doğum gününde yaşanan bu detayla birlikte başka neler yaşanacağı merak ediliyor. Üstelik gündemdeki çeşitli olaylar da yanıt buldu.

Alişan ve Buse Varol Kavgalı mı?

Öte yandan Merve Tektaş ve Buse Varol'un arasının bozuk olması Alişan'ı nasıl etkiliyor? Alişan'ın konuya ilişkin nasıl bir yorum yaptığı bilinmiyor. Ancak yakın zamanda çeşitli detayların paylaşılması da muhtemel. Bakalım gerçekten de Buse Varol'un tartışmasında Alişan'ın payı var mı göreceğiz.

Yazar: Haberci
<