Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Buse Varol Kocası Alişan'a Resti Çekti! Buse Varol İmzayı Resmen Attı..

Sürekli olarak tartıştıkları iddia edilen Alişan ve Buse Varol'la ilgili yeni haberler yayınlandı. Buse Varol'un yeni dizisi açıklandı mı? Herkes diziye dair bu gelişmeyi merak ediyordu. Artık pek çok kişi diziyle ilgili son durumu biliyor. TV8'de yayınlanacak dizide başrol oynayacağı belirtildi.

Buse Varol Kocası Alişan'a Resti Çekti! Buse Varol İmzayı Resmen Attı..

Alişan ve Buse Varol arasında yaşananlar gündem olurken bambaşka bir haber ortaya çıktı. Buse Varol'un bir süredir dizide başrol oynayacağı belirtiliyordu. Fox TV ekranlarında yayınlanacak bir yapımda oynaması beklenirken kanal detayı çok daha farklı çıktı. Üstelik dizinin adı da verildi. Alişan bu haberi duyunca neler söyledi? İşte Buse Varol'un yeni dizisine dair çeşitli gelişmeler...

Annenin Sırrıdır Çocuk'da Oynayacak!

İddialara göre Buse  Varol'un yeni dizisi Annenin Sırrıdır Çocuk olarak açıklandı. Başarılı oyuncunun uzun zaman sonra ekranlara döneceği belirtiliyor. Haliyle bu durum oyuncu açısından güzel bir gelişme diyebiliriz. Üstelik bölüm başı ne kadar ücret alacağı da soruluyor.

Bölüm Başı 18 bin TL!

Buse Varol'un Acun Medya'dan bölüm başı 18 bin TL alacağı iddia edildi. Bu gelişme sonrasında oyuncuya dair çeşitli detaylar ortaya çıktı. Pek çok kişinin merak ettiği dizi haberi ise artık netleşmek üzere. Böylelikle TV8 kanalında başrol oynayacağını biliyoruz. Bakalım resmi açıklama ne zaman gelecek?

Yazar: Admin
<