Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Buse Varol Kendini Değiştirdi! Alişan Eşi Buse Varol'u Görünce Orayı Terk Etti

Buse Varol ve Alişan bu sefer sarı saç ile gündeme düştü. Öyle ki Buse Varol'un yeni tarzı çok konuşulacak. Görüntüsü ile şimdiden hayranlarının dikkatini çekmeyi başardı. Fox TV'deki dizide oynamadan önce tarzı ve paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Peki Alişan eşinin yeni hali hakkında ne düşünüyor?

Alişan Buse Varol

Yakın zamanda Mahkum dizisinde izleyeceğimiz ve Esra karakterine hayat vermesi beklenen Buse Varol, gündemden bir türlü düşmüyor. Sürekli olarak paylaştığı fotoğraflar ve çeşitli imaj değişiklikleri ile adından söz ettirmekte. Son olarak paylaştığı fotoğraf ise hayranlarını şaşırttı. Çünkü kendisinden böyle bir paylaşım beklenmiyordu. Saçlarının halini görenler ona eski haline dönmesi için yalvardı. Kimileri ise bu değişikliği beğendiğini ifade etti.

Saçlarını Sarıya Boyadı!

Buse Varol, yaptığı değişiklik ile saçlarını sarıya boyadı. Ünlü ismin bu hareketi çok sevildi. Ancak onun tarz değişikliğini herkes beğenmemişti. Hayranlarının bir kısmı bundan rahatsız olduğunu ifade etti. Daha farklı bir saç rengine geçmesi gerektiği konusunda uyardı. Ancak Buse Varol halinden oldukça memnundu. Ünlü ismin bu zamana kadar uğradığı iftiralar ve çeşitli iddialara rağmen dimdik ayakta kaldığı görülüyor. Haliyle kendi düşündüğünü gerçekleştirmesiyle de hafızalarda yer aldı. Özellikle de eşinden boşanacak iddialarına sakince cevap vermesi hayranlıkla karşılanmıştı.

Alişan da Çok Beğendi!

Alişan, eşi Buse Varol'un saçını çok beğendi. Kendini alıkoyamadı ve eşinin ne kadar güzel olduğunu vurguladı. Sosyal medyaya damgasını vuran bu paylaşımla birlikte çiftin arasının ne kadar iyi olduğu anlaşılıyor.

Yazar: Admin
<