Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Buse Varol Kendine Örnek Olarak Şeyma Subaşı'yı Seçti! Alişan'dan Akıl Almaz Nafaka İstedi..

Buse Varol'un boşanmak istediği ve işlemleri başlattığı iddia edildi. Peki Buse Varol nafaka olarak Alişan'dan ne istiyor? Seyhan Soylu'nun söyledikleri gündeme bomba gibi düştü. Kimse böyle bir gelişmenin yaşanacağını tahmin etmiyordu. Ünlü ismin söyledikleri doğru mu?

Buse Varol Kendine Örnek Olarak Şeyma Subaşı'yı Seçti! Alişan'dan Akıl Almaz Nafaka İstedi..

Buse Varol ve Alişan'ın ayrılacak olmasına ilişkin yeni bir gelişme daha yaşandı. Seyhan Soylu'nun açıklamaları büyük dikkat çekti. Peki Seyhan Soylu, Buse Varol'un ayrılmak için hangi şartları sunduğunu yazdı mı? Ünlü ismin ne tür bir istekte bulunarak boşanacağı merak edildi.

Buse Varol Ayrılmak İstiyor!

İddialara göre Buse Varol ayrılmak için avukatın yolunu tuttu. Sessiz bir ayrılık olmasını istiyor. Bu nedenle boşanma işlemlerinin daha yavaş ve emin adımlarla başlatılması sağlanabilir. Ayrıca magazin gündemine düşmek de istemiyor. Son zamanlarda çıkan ayrılık ve boşanma iddialarına ilişkin Alişan'dan da tepkili açıklama gelmişti.

Nafaka Talebi Var mı?

Öte yandan Buse Varol'un Alişan'dan bir nafaka talebi bulunmuyor. Yalnızca çocuğunun üstüne ev istiyor. Bu istek ise normal karşılanacak gibi duruyor. Ancak bir yandan da Alişan'ın annesi ayrılık istemediği için boşanma talebi iptal olabilir. Ayrı yaşayıp evliliklerinin devam etmesi mümkün gözüküyor. Bakalım Seyhan Soylu'nun iddialarına bir yanıt verilecek mi?

Yazar: Admin
<