Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Buse Varol Kararını Verdi Yüzüğü Çıkardı! Alişan Yuvasını Bu Sözlerle Bitirdi

Alişan ve Buse Varol arasındaki ayrılık gelişmesinden sonra Alişan, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Magazin gündeminden düşmeyen ikili büyük dikkat çekiyor. Alişan'ın tek başına çocuğunu okuldan aldığı görüntülenince hala barışmadıkları düşünüldü. Alyans yüzük takmayan Buse Varol'a karşı Alişan ne yaptı?

Buse Varol Kararını Verdi Yüzüğü Çıkardı! Alişan Yuvasını Bu Sözlerle Bitirdi

Alişan geçtiğimiz günlerde oğlunu okuldan alırken görüntülendi. Basın mensuplarının sorularını geçiştirdiği fark edildi. Buse Varol ile aralarının iyi olmadığı gündeme gelmekteydi. İkilinin ayrılacağına yönelik iddialar tekrardan kendisine soruldu. Üstelik alyans ile ilgili bir detay dikkat çekti. Peki Alişan ve Buse Varol gerçekten boşanacak mı? Alişan öyle sözler söyledi ki duyanlar şaşırdı. Üstelik yaptığı bir hareket büyük dikkat çekti.

Alişan Alyansını Gösterdi!

Buse Varol'un alyansını çıkardığına yönelik detaylar haberlere yansımıştı. Bu nedenle ikili arasındaki mesaj gözler önüne serildi. Alişan, alyansını göstererek ikilinin hala birlikte olabileceğine yönelik mesaj mı verdi? Pek çok kişi neler olacağını merak ediyor.

Sorulardan Çok Sıkıldı

Magazin mensuplarının Alişan ve Buse Varol'un özel hayatını bu kadar çok didik didik incelemesi tepki çekiyor. Alişan, ne kadar isyan ederse etsin hakkındaki haberlerden kaçamıyor. Bu nedenle sosyal medya hesabından tepki gösterdiğini de biliyoruz. Buse Varol da aynı şekilde çeşitli tepkilerden rahatsız olmakta.

Yazar: Admin
<