Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Buse Varol Bu Sefer Dekolteye Döndü! Yeniden İmaj Değiştirdi!

Buse Varol ve Alişan yine bir polemikle gündeme geldi. İçinde bir şey olmadan çekindiği fotoğrafla gündeme gelen Buse Varol, şok etkisi yarattı. Dekolteli ve tek bir kıyafetten oluşan pozuyla adından söz ettirdi. Peki Alişan bu duruma tepki gösteriyor mu? İşte Buse Varol hakkındaki yeni gelişmeler...

Buse Varol İyice Çıldırdı Üstüne Bir şey Giymedi! Alişan Eşi Buse Varol için karar verdi

Buse Varol, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflar ile gündeme geliyor. Başarılı ismin yayınladığı fotoğraflar beğeni yağmuruna tutulmakta. Hal böyle olunca hakkındaki projeler de merak edildi. Genel olarak sosyal medyada fenomenlik yapan Buse Varol, önümüzdeki haftalarda yeni bir dizide başrol oynayacak. Nurgül Yeşilçay ile birlikte oynamanın heyecanını yaşayacak. Ayrıca internette paylaştığı dekolteli ve dikkat çeken kıyafetiyle de gündemdeki yerini aldı.

Dekolteli Kıyafet Şok Etti!

Giydiği kıyafetin dışında iç çamaşır kullanmaması herkesi şaşırttı. Hayranları bile kendisine ne yaptığını sordu. Alişan'ın eşi için bir şey söyleyip söylemeyeceği de merak ediliyordu. Çünkü bu tarz kıyafetler konusundaki düşüncesi merak ediliyor. Bir röportajında Buse Varol için dizide başka erkeklerle öpüşse idi onunla asla evlenmeyeceğini dile getirmişti. Bu açıklamasıyla da kendisini sevenlerini dahi şaşırtmıştı.

Kıyafetleriyle Konuşuluyor

Buse Varol, verdiği pozların ve fiziğinin yanı sıra giydiği kıyafetlerle de konuşulmakta. Ünlü ismin bu hamlesi, yeni oynayacağı dizi için hayranlarını heyecanlandırıyor. Yine bu giyim tarzı ile mi dizide oynayacak yoksa bambaşka bir karakterle mi karşımıza çıkacak göreceğiz.

Yazar: Admin
<