Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Buse Varol İmaj Değiştirdi! Alişan Durumdan Memnun!

Alişan, eşinin taytlı fotoğraf paylaşımı sonrası açıklama yaptı mı? Buse Varol'un imajını değiştirdiği her halinden belli oluyor. Son olarak dikkat çeken bir kombin ile paylaşımda bulundu. Sosyal medya bu fotoğrafı görünce yıkıldı. İşte ünlü oyuncunun yaptığı paylaşıma daire detaylar...

Buse Varol'un Giydiği Kıyafeti Görünce Alişan Canlı Yayını Kesti!

Alişan ve Buse Varol'un sosyal medyadaki paylaşımları sıklıkla takip ediliyor. Özellikle de son zamanlarda ikili arasında bir sıkıntı yaşandığı iddia edilmişti. Buse Varol ise herhangi bir sorun yaşamadıklarına dikkat çekti. Ancak görülen o ki Buse Varol sosyal medyayı sallamaya devam edecek. Bir yandan dizi hazırlıklarını sürdürürken bir yandan da dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Taytlı paylaşımı çok konuşuldu. Üzerine yapışan taytı ile fotoğraf çektiren ünlü isim, herkesi şaşırttı.

Buse Varol'dan Tayt Şov!

Buse Varol, imajındaki değişikliklere devam etmekte. Son olarak taytlı gözüken ünlü isim, böylelikle hayranlarının da beğenisini kazandı. Nurgül Yeşilçay ile başrolde oynaması beklenen oyuncunun şimdilik beklemede olduğu belirtiliyor. Fox TV'deki dizide buluşacaklar ve birlikte performans sergileyecekler.

0x0-alisanin-esi-buse-varolun-cevabi-sosyal-medyayi-salladi-1558359015850.jpg

Alişan Ne Söyledi?

Öte yandan Alişan'ın Buse Varol'un paylaşımları hakkında ne düşündüğü merak ediliyor. Alişan, herhangi bir şekilde sitemkâr açıklamada bulunmadı. Ancak onun paylaştığı her gönderiyi beğeniyor. Dolayısıyla ikilinin iletişimi oldukça iyi ve sorun yaşanmamakta.

Yazar: Admin
<