Euro 38,06 %0,06
Dolar 34,07 %-0,04
Sterlin 45,41 %-0,22
Altın 2.874 %-0,02

Buse Varol Hangi Hastalığa Yakalandı? Buse Varol'u Görenler Tanıyamadı..

Alişan ve Buse Varol'a dair yaşananlar bu kadarı da olmaz dedirtecek. Çünkü ikili arasında hiç beklenmedik olaylar yaşandı. Peki bizler neler biliyoruz? Son zamanlarda Alişan ve Buse Varol'un kavgalarından çok Buse Varol'un güzelliği dikkat çekti. Fiziğiyle ortalığı kasıp kavurdu.

Alişan

Buse Varol, Alişan ile kavgasıyla gündeme gelmekteydi. Ünlü çiftin boşanması beklenirken şok eden gelişmeler yaşandı. Peki ikili hakkında neler biliyoruz? Son dakika gelişmeleri ve çok daha fazlası haberimizde yer alıyor. Boşanacakları tahmin ediliyordu ancak bir anda barıştılar. Buse Varol'un fiziğindeki değişim ise gözden kaçmadı. Peki ikili hakkında neler biliyoruz? Son dakika gelişmeleri ve çok daha fazlası haberimizde yer alacak.

Buse Varol Fiziğiyle Heyecanlandırdı!

Buse Varol, 22 kilo vererek fiziğiyle adeta şov yaptı. Belinin inceliğini görenler gözlerine inanmak istemedi. Ünlü isim, dizi hazırlığıyla birlikte iyice eridi. Üstelik iki çocuk annesi olduğu ise uzaktan bakıldığında anlaşılmıyor. Dolayısıyla Alişan ve Buse Varol'un arasındaki buzların erimesi pek çok şekilde olumlu yansıdı.

2022-04-22-210945.jpg

Alişan ile Tartışmıştı!

Öte yandan iddialar doğrultusunda Alişan ile tartıştığı ve bu nedenle aralarının iyi olmadığı belirtiliyordu. Tüm bu gelişmeler ışığında ikilinin şu sıralar çok iyi anlaştığı belirtildi. Aralarından su sızmadığını biliyoruz. Magazin gündemine de sık sık geliyorlar.

Yazar: Admin
<