Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Buse Varol Eşi Alişan'ın Ailesine Resmen Savaş Açtı

Alişan ve onun annesi ile tartıştığı belirtilen Buse Varol'dan şok açıklamalar geldi. Üçlü arasında sular durulmuyor mu? Güncel gelişmeler ve çok daha fazlası gözler önüne serildi. Pek çok kişi yaşananları anlamaya çalışıyor. Buse Varol, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile düşüncelerini paylaştı.

Alişan

Buse Varol, son zamanlarda Alişan ve kaynanası ile ilgili yaşadığı iddia edilen sorunlarla gündeme geliyor. Ünlü isim, son olarak eşinin kardeşinin ölüm yıldönümü törenine katılmaması nedeniyle eleştirilmişti. Şimdi ise yaşanan detaylara baktığımızda bazı ilginç gelişmelerle karşılaşıyoruz. Ünlü isim, sosyal medya hesabı üzerinden öyle açıklamalarda bulundu ki herkes şok oldu kaldı. Detaylarıyla birlikte neler yaşandığını açıklayacağız.

Alişan'ın Annesine Tepki!

Buse Varol, kaynanası Suzan Tektaş ile bir daha görüşmeyecek mi bilinmiyor. Öte yandan aralarının bozuk olduğu da bir gerçek. Tüm bu detaylara rağmen ikili arasındaki güncel gelişmeler gözler önüne serildi. Buse Varol, öyle bir paylaşımda bulundu ki akıllara ilk olarak kaynanası geldi.

Affetmekle İlgili Konuştu!

Bir takipçisinin kendisine affetmekle ilgili sorduğu soru büyük dikkat çekti. Kolay affedip affetmediği sorulunca yanıt veren Buse Varol, “Affetmek Allah’a mahsus” diyerek başladı! “Ben çok şans veririm ama iyi niyetimi su istimal ederlerse sessizce uzaklaşırım. Bir daha kolay kolay eskisi gibi olmam, olamam” açıklamasında bulundu.

Yazar: Admin
<