Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Buse Varol Eşi Alişan'ı Boşuyor mu? Buse Varol'dan Beklenmedik Ayrılık Açıklaması

Buse Varol, sosyal medya soru cevap etkinliğinde Alişan'la olan ilişkisine değindi. Ayrılık haberleri hakkında konuşan ünlü isim, şok sözler sarf etti. Buse Varol'un sözlerinde gönderme yaptığı iddia edildi. İşte Buse Varol'dan eşi Alişan'la ilgili sorulan soruya şok yanıt...

Alişan-Eşinden-Boşanıyor-mu-Açıklama-Buse-Varol'dan-Geldi.

Buse Varol, sosyal medyada zaman zaman takipçileri ile soru cevap yapıyor. Pek çok kişi bu soru cevaplara katılıyor ve ünlü oyunculara merak ettiklerini yöneltiyor. Bir takipçisi ise gündemde olan bir konuya parmak bastı. Buse Varol ise buna fotoğrafla yanıt verdi. Peki Buse Varol'a nasıl bir soru soruldu?

Ayrılık Sorusuna Yanıt Verdi!

 Buse Varol, Alişan ile gündeme geldiği haberlerin çoğunluğu ayrılıkla ilgili olduğunu merak etti. Bunu soru olarak Buse Varol'a sordu. Ünlü oyuncu verdiği yanıtla şok etti. Verdiği yanıt ise "çünkü öyle olsun istiyorlar" dedi. Bu yanıtla birlikte "acaba birilerine gönderme mi yapıyor" sorusu soruldu.

Eşiyle Olan Fotoğrafını Paylaştı

Buse Varol, yanıt verirken eşiyle olan fotoğrafını paylaşmayı ihmal etmedi. Bu hareketi ile eşini ne kadar çok sevdiğini vurgulamış oldu. Son zamanlarda ikili arasındaki ilişki sıklıkla takip ediliyor. Sosyal medyanın dilinden düşmeyen ikili ise sakinliğini korumakta. Hem Alişan hem de Buse Varol, kalitesinden ödün vermiyor.

Yazar: Admin
<