Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Buse Varol Eşi Alişan'a Kafa Tuttu! Alişan'ın Parasına İhtiyacım Yok Dedi

Buse Varol Alişan'la ilgili yeni bir açıklamada bulundu. Maddi ve manevi sorularına öyle yanıt verdi ki eşi bile şaşırdı. Alişan'ın radyo programından sonra olanlar oldu. Buse Varol ile Alişan'ın arasındaki gerilim git gide artıyor mu? İşte merak edilen soruya verilen yanıt...

ALİŞAN.

Alişan ve Buse Varol'dan gelen açıklama herkesi şaşırtmıştı. Radyo programına katılan Alişan, eşi hakkında önemli açıklamalarda bulunmuştu. Şimdi ise Buse Varol gündeme geldi. Eşi ve zenginlik hakkında öyle söyledi ki duyanlar ne diyeceğini bilemedi. Aralarının bozuk olduğu tahmin ediliyordu. Hatta bir dönem ayrılacakları dahi haber olarak yapılmıştı. Ancak çeşitli iddialara rağmen ayrılık gelişmesi meydana gelmedi. Şimdi ise Buse Varol'un sözleri üzerine bazı değerlendirmelerde bulunuluyor.

Alişan'dan Sonra Bir Şey Değişmedi!

Kendisine gelen zenginlik sorusu üzerine Alişan'dan sonra maddi açıdan bir değişiklik olmadığını vurguladı. O zaman da şu anda da kendi parasını kazandığını dile getirdi. Ancak Alişan'ın kendisine iki çocuk verdiğini ve birlikte büyüttüklerini ekleyerek manevi zenginliğe eriştiğini belirtti. Böylelikle ikilinin boşanma iddialarının bir yana aralarının kötü olduğu dahi asılsız haber olarak karşımıza çıktı.

Boşanma İddiaları Yalanlanmış Oldu

Buse Varol ve Alişan'ın arası iyice açıldığı söylense de ikili oldukça iyi bir imaj çiziyor. İlişkilerinde herhangi bir problemle karşılaşmadıkları ortada. Alişan, eşini hiçbir şekilde kıskanmadığını da dile getiriyor. İkisinin de olgun davranışları, sosyal medyaya örnek çift olarak yansımalarını sağlıyor.

Yazar: Admin
<