Euro 38,06 %0,06
Dolar 34,07 %-0,04
Sterlin 45,41 %-0,22
Altın 2.874 %-0,02

Buse Varol Aşırı Kilo Verdi ve Kıyafetin Dozunu Kaçırdı! Alişan Deliye Döndü!

Alişan ve Buse Varol'un başına gelenler dikkat çekmeye devam ediyor. Bu sefer de aile içerisinde doğum günü kutlama polemiği yaşandığı belirtildi. Dolayısıyla gündeme bomba gibi düşen bu haber çok konuşulacağa benziyor. Peki dizi ile ilgili neler biliyoruz?

buse varol

Buse Varol'un gittikçe zayıfladığı ortaya çıktı. Ünlü oyuncu, ilk başlarda fazlalıklarından kurtulmak istemişti. Şimdi ise yeni gelişmelerle birlikte beden ölçüsü hakkında bilgi verildi. Paylaştığı fotoğraflarla da adından söz ettiriyor. Peki ünlü isim hakkında neler biliyoruz? Alişan ve Buse Varol ile ilgili merak edilenler haberimizde yer alıyor.

Aile İçi Polemik mi Var?

Öte yandan Buse Varol ile Merve Tektaş arasında bir problem olup olmadığı merak edildi. Alişan, Merve Tektaş'ın doğum gününü kutlarken Buse Varol kutlamamıştı. Tüm bu gelişmelerle birlikte Alişan'ın paylaşımında “İnşallah nice güzel yaşların olur meleklerinle birlikte. O kadar zor ki... Hiçbir kelime, hiçbir söz bugün senin için bir anlam ifade etmeyecek biliyorum. Ama şunu bil ki, sen meleklerin için artık daha önemlisin. Ben hep arkanızda olacağım ömrüm yettikçe. Doğum günün kutlu olsun” yazması dikkat çekti.

Buse Varol İnceldi!

Buse Varol'un 40 bedenden 32 bedene düşmesi, paylaştığı fotoğraflar ile de belli oluyor. Pek çok kişi bu gelişmelerle beraber yaşanılanlara dikkat çekti. Alişan ve Buse Varol arasında bir sorun mu var henüz bilinmiyor.

Yazar: Haberci
<