Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Burcu Özberk'ten Derin Dekolteli Poz! Beyaz Elbisesiyle Ortalığı Kasıp Kavurdu!

Burcu Özberk'in yakın zamanda hangi dizide oynayacağı merak edilirken şok etkisi yaratan bir poz geldi. Tatilde çektirdiği beyaz ve derin dekolteli elbisesi gündemdeki yerini aldı. Güzelliği ve çekiciliği ile dikkatleri üzerine çeken oyuncu, bomba etkisi yaratacak.

Burcu Özberk

Burcu Özberk, şu sıralar tatilin tadını çıkarmakta. Aşk Mantık İntikam ile başarılı bir performans sergilemişti. Fox TV'deki dizi yaz mevsiminde ortaya çıkmış ancak reytingleri yüksek olduğu için daha uzun süre yayında kaldı. Şimdi ise ünlü oyuncunun hem yeni projeleri takip ettiği hem de tatilin tadını çıkardığı biliniyor. İşte detaylarıyla birlikte oyuncu hakkında merak edilenler ve dahası haberimizde.

Beyaz Elbisesiyle Dikkat Çekti!

Tatilde olabildiğince dinlenen Burcu Özberk, bunun yanı sıra beyaz ve derin dekolteli elbisesi ile adından söz ettirmeyi başardı. Tüm bu gelişmelerle beraber oyuncunun kıyafetleri çok daha fazla konuşulacak. Çünkü derin dekolteli kıyafeti sosyal medyada büyük ilgi gördü. Takipçileri kendisi hakkında önemli yorumlar yapıyor. Beğeni yağmuruna tuttukları güzel oyuncu için olumlu ifadeler kullanıyor.

Yeni Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

Güzel oyuncunun Aşk Mantık İntikam'dan sonra hangi dizide oynayacağı merak ediliyor. Bu noktada bir açıklama yapılması beklenmekte. Dolayısıyla ünlü isimle ilgili yeni ifadeler meydana gelmesi durumunda sizlerle paylaşacağız. Henüz tam anlamıyla bir dizi veya film projesi ortaya çıkmış değil.

Yazar: Haberci
<