Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Burcu Özberk Film Çekimlerine Başlıyor! Rüyanda Görürsün Ne Zaman Yayınlanacak?

Burcu Özberk'in başrolde oynayacağı ve kendisinin ilk filmi olan Rüyanda Görürsün için bazı bilgiler paylaşıldı. Film çekimleriyle ilgili bilinmeyenlere yer verildi. İşte güncel gelişmeler ve dahası haberimizde yerini aldı. Filme ilişkin başka neler biliyoruz? Son zamanlara damgasını vuracak bir yapım geliyor.

Burcu Özberk

Burcu Özberk ve Murat Boz'un başrolde oynayacağı yeni filme dair çeşitli gelişmeler paylaşıldı. Pek çok kişinin yakından takip ettiği film detaylarına ilişkin neler biliyoruz? Öyle ki bu yapım büyük ses getirecek. Çünkü oyuncu kadrosu oldukça önemli isimlerden oluşuyor ve bunun yanı sıra filmin konusu da sevildi. Romantik komedi üzerinden ilerleneceği tahmin ediliyor.

Rüyanda Görürsün Filmi Ne Zaman?

Rüyanda Görürsün film çekimlerinin Eylül ayında başlanacağı belirtildi. O zamana kadar oyuncular hakkında yeni bir gelişme yaşanır ise haber edeceğiz. Öte yandan dizilerdeki performansı ile dikkat çeken Burcu Özberk'in de ilk filmi olacak. Başrolde Murat Boz ile oynayacak olması da ayrı bir haber konusu.

Dizi Tekliflerine Hala Açık!

Öte yandan Burcu Özberk, film çekimlerinin haricinde şu an için yalnızca tatili ile ilgileniyor. Tatilin tadını çıkaran ünlü oyuncu, gelen teklifler arasından değerlendirme yapacağını belirtti. Açıklamasında ise “Şu an görüştüğüm ama netleşmeyen çok fazla proje var en yakın zamanda tekrar ekranlarda olacağım ama şu an sadece tatilin tadını çıkarmak istiyorum” ifadesine yer vermişti.

Yazar: Haberci
<