Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Burcu Özberk Acı Haberi Sosyal Medyadan Duyurdu! Sevenleri Merakla Bekliyor!

Burcu Özberk'ten gelen haber hayranlarını hayal kırıklığına uğrattı. Tatil yaparken kendini bir anda hastanede buldu. Peki ya ünlü oyuncu şu an ne yapacak? Sağlık durumuyla ilgili merak edilenleri tek tek yanıtladı. Ameliyat olmasına gerek var mı merak ediliyor. İşte oyuncudan gelen haber...

Burcu Özberk

Güzel oyuncu Burcu Özberk, hem dizi hem de dergi koşuşturması ile gündeme geldi. Ünlü isim, paylaştığı dikkat çeken fotoğraflar ile adından söz ettiriyordu. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan oyuncu, bu sefer öyle bir paylaşım yaptı ki hayranları sağlığından endişe etti. Tatil yaparken yaşadığı tatsız deneyimle birlikte üzücü açıklamasını yaptı.

Burcu Özberk Sağlık Durumu Nasıl?

Ünlü oyuncunun sağlık durumuyla ilgili bazı detaylar paylaşıldı. Burcu Özberk'in virüse yakalandığı açıklandı. Testinin pozitif çıkmasıyla birlikte herkes şok oldu. Ünlü isim, yaptığı açıklamada virüs testi ile ilgili çeşitli ifadelere yer verdi. Öyle ki oyuncunun yaşadığı bu zor gelişme büyük ses getirecek. Kendisi pozitif çıkmasına çok şaşırdı. İlk defa virüse yakalandığını belirtiyor. Oyuncu, set içerisinde düzenli olarak test yaptırmasından ötürü virüse yakalanması durumunda haberinin olacağını biliyordu. Şimdi ise ilk defa virüsle yüzleşti.

Şu An İçin İyi Hissediyor

Öte yandan Burcu Özberk'in şu an için herhangi bir sıkıntı yaşamadığı kaydedildi. Çeşitli basit şikayetler üzerine virüs testi yaptırması ile birlikte testinin pozitif olduğu ortaya çıkmıştı. Bu süreci atlattıktan sonra tatil paylaşımlarına devam edebilir.

Yazar: Haberci
<