Euro 38,06 %0,06
Dolar 34,07 %-0,04
Sterlin 45,41 %-0,22
Altın 2.874 %-0,02

Burcu Esmersoy'un Açıklaması Yürekleri Dağladı! Anlattıkları Herkesi Yasa Boğdu!

Burcu Esmersoy'un ailesiyle ilgili şok açıklamaları dikkat çekti. Pek çok kişi bu yaşanılanlara anlam veremezken, son dakika gelişmeleri gözler önüne serildi. Peki kendisi hakkında neler biliyoruz? Geçmişte ailesinden dayak yemesi ve bazı bilinmeyenler gün yüzüne çıktı.

Burcu Esmersoy

--
Burcu Esmersoy, konuk olduğu Youtube kanalında ilginç açıklamalara imzasını attı. Güzel sunucu, hayat hikayesini anlatırken izleyicileri de duygulandırdı. Geçmişte zor zamanlar yaşadığını söyledi ve ailesiyle ilgili bilinmeyenlere yer verdi.

Peki Burcu Esmersoy tam olarak ne anlattı? Küçükken babasından dayak yemesinin yanı sıra annesine "anne" diye hitap etmesinin yasak olduğunu da söyledi. Hatta günün birinde sırf yanlışlıkla "anne" diye hitap ettiği için şiddet gördüğünü aktardı.


Ailesiyle Arası İyi Değildi
Burcu Esmersoy, annesi ve babasından çok çektiğini bu cümlelerle ifade etti. Aralarının iyi olmamasından ötürü arkadaşlarına imrendiğini ve onların aile yaşantısına göz attığını da ifade etti.
Babasıyla Anısını Anlattı!
Burcu Esmersoy, babasıyla ilgili önemli bir detaya değindi. Ünlü sunucu, açıklamasında "Babamla hiç görüşmüyordum, ablam "Babam çok hasta istersen bir pişmanlık yaşamamak için görüşelim. Seni görmek istiyor" dedi. Ofisine görüşmeye gittik ve çok soğuk, tanımadığım bir insan ama bir baba. Beni lütfen yargılamayın onun çok hasta ve zor durumda olduğunu gördüğüm zaman içimdeki rahatlamayı ve huzuru anlatamam. Bu güzel bir duygu değil. Babamın ablamla sert bir dille konuşmaya başladığını gördüğümde ben bir şey söylemek istiyorum diyerek "şu anda seni bu kadar kötü bir durumda görüyor olmaktan duyduğum mutluluğu sana söylemek istiyorum. Allah'a olan inancımı çok arttırıyor" dedim." sözlerine yer verdi ve herkesi şaşırttı.

Yazar: Admin
<