Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Burcu Biricik'ten Özel İtiraflar Geldi! Ahmet Mümtaz Taylan'ın Sorularını Yanıtladı!

Burcu Biricik, Ahmet Mümtaz Taylan'ın programına katıldı. Kendisine sorulan soruları yanıtlayan ünlü oyuncu, ailesinden özel itiraflarda da bulundu. Peki ya kendisiyle ilgili neler biliyoruz? İşte merak edilenler ve çok daha fazlası haberimizde olacak.

Camdaki Kız Nalan

Ahmet Mümtaz Taylan'ın sunduğu programa katılan başarılı oyuncu Burcu Biricik, önemli açıklamalara yer verdi. Ünlü isim, hamlesi ile dikkatleri üzerine çekti. Öyle ki önemli itiraflarda bulunduğu dahi belirtiliyor. Peki ya ünlü isim hakkında neler biliyoruz? Kendisine sorulan sorular yanıt buluyor.

Abisinin Fedakarlığını Paylaştı

Burcu Biricik, yaptığı açıklama ile abisinin ne kadar fedakar biri olduğunu anlattı. Ahmet Mümtaz Taylan'ın sorularını yanıtlarken “Benim abim öyle bir şey yaptı. Ben o zaman okuyordum, o liseyi bitirdi ve ondan sonra dedi ki “Ben çalışmaya başlayayım çünkü Burcu’nun okuması lazım. Evde herkes çalışırdı. Ben de kafede çalışıyordum garson olarak, hatta kuaförlük ve palyaçoluk da yaptım. Abim şimdi Danimarka’da. Evlendi ve iki çocuğu var. Abi dediğimiz de 2 yaş büyük benden” açıklamasında bulundu.

Baba İtirafı Geldi

Öte yandan Türkiye'de gündem olan Zehra Bayır'ın ölümüyle ilgili kendisine "babasından yardım istemeli miydi" sorusu yöneltildi. Burcu Biricik ise  "İstemeliydi... Ben de istemezdim, büyük ihtimal... Yani o zamana kadar yoksan ve ben bu yaşıma kadar bir şekilde yaşam savaşı verip kendi kendime bir şekilde... 'Neredeysen orada kal' derdim. Ben babamla tanışmıyorum... Şimdi öyle değil, şimdi herkesi anlamaya çalışıyorum. Hayat ona da bir şey getirmiştir, öylesini tercih etmiştir, başka bir yola girmek zorunda kalmıştır. Bunların hepsiyle kabullenip yola devam ediyorsun. Ben olsam ben de yardım istemeyebilirdim." açıklamasında bulundu.

 

Yazar: Haberci
<