Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Burçin Terzioğlu Başka Karaktere Büründü! Görenler Gözlerine İnanamadı!

Burçin Terzioğlu'nun açıklaması herkesi şaşırttı. Ünlü oyuncunun Poyraz Karayel göndermesiyle birlikte izleyiciler heyecanlandı. Yeni projenin mesajı verildi ve şimdi oyuncudan adım bekleniyor. Hangi dizide başrol oynayacak? Son dakika gelişmesi gözler önüne serildi.

burçin terzioğlu

Burçin Terzioğlu, bir süredir ekranlarda gözükmüyor. Güzel oyuncunun hangi dizi veya film projesinde yer alacağı merak ediliyordu. Dolayısıyla güncel gelişmelerle birlikte kendisinden açıklama geldi. Üstelik imajını öyle bir değiştirdi ki hayranları şok üstüne şok yaşadı. İşte oyuncunun gündeme gelen görüntüsü ve heyecanlandıran açıklamaları.

Saçlarını Kızıla Boyadı!

Burçin Terzioğlu, saçlarını kızıla boyadı. Bu işlemden sonra dikkatleri üzerine çekti. Çünkü Poyraz Karayel dizisindeki görüntüsüyle aynı imaja sahip oldu. O zamanlarda da saçları kızıldı. Güzelliği ve oyunculuk performansı ile farkını ortaya koyuyordu. Ünlü isimle ilgili yaşanan gelişmeler gözler önüne serildi.

Yeni Diziyle Gelecek!

Oyuncu, yaptığı açıklama ile hali hazırda senaryo okuduğunu ve yakında yeni proje ile ekrana geleceğini açıkladı. Böylelikle kendisinin hangi dizide oynayacağı şimdiden merak konusu haline geldi. Gündemdeki detaylar ve çok daha fazlası haberimizde yerini alacak. Bakalım uzun zaman sonra kendisini hangi projede göreceğiz?

Yazar: Haberci
<