Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Burak Sevinç'ten Üzücü Açıklama Geldi! Burak Sevinç Oyunculuğu Bırakıyor mu?

Burak Sevinç, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Ünlü isim, oyunculuğu bırakarak tekrardan müzisyen olmaya mı karar verdi? Şarkı söylemek istediği ve bu yüzden konser vereceği bilgisi iletildi. Ünlü ismin aldığı kararla birlikte detayları sizlerle paylaşıyoruz.

Burak Sevinç

Burak Sevinç, son zamanlara damgasını vuran oyuncular arasında yerini alıyor. Şu sıralar ATV'deki dizide başrol oynayan ünlü isim, vereceği konser ile dikkat çekti. Daha önce müzisyenlikten oyunculuğa geçtiği için şarkıcılığa aşina olduğu belirtiliyor. Peki kendisine kimler eşlik edecek? Erkan Kolçak Köstendil, Sitare Akbaş ve Ayta Sözeri'nin birlikte konser vereceği ortaya çıktı.

Müslüm Gürses Şarkıları Söyleyecekler!

Burak Sevinç'le birlikte  Erkan Kolçak Köstendil, Sitare Akbaş ve Ayta Sözeri'nin de Müslüm Gürses şarkılarını söyleyeceği belirtildi. 20 Temmuz'da Maximum Unig Açıkhava'da verilecek konsere dair detaylar ortaya çıktı. İşte pek çok kişinin yakından takip ettiği konser bilgisi ve dahasını haberimizde paylaşıyoruz. Oyuncu, vereceği konser için neler söyledi?

Oyunculuğu Bırakacak mı?

Burak Sevinç'in oyunculuğu bırakacağı iddia ediliyordu ancak böyle bir gelişme yaşanmadı. Öte yandan Burak Sevinç'in heyecanlı olduğu ve proje için elinden geleni yapacağını belirtmesi dikkat çekti. Oyuncu, yaptığı açıklamada “Benim için çok değerli. Ben müzisyenlikten oyunculuğa geçmiş olduğum için ve Ayta gibi söyleyerek değil, ben çalarak büyüdüm. Müslüm şarkılarını da. Müslüm Baba, başka bir şey. Arabesk benim için çok önemli. Bu branşta benim için en önemli insan ve en sevdiğim insan. En güzel şarkılarını kendimizce yorumlamaya çalışacağız” ifadesine yer verdi.

Yazar: Haberci
<