Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'i Görenler Gülmekten Öldü!

Burak Özvçiti ve Fahriye Evcen'in gündeme geldiği o anlar çok konuşuldu. Paylaştığı fotoğrafta öyle bir detaya yer verildi ki herkes şok oldu. Kuruluş Osman'ın başarılı oyuncusu, kendini espri yapmaktan alıkoyamadı. İşte milyonların dikkatini çeken ve güldüre o paylaşım...

Burak Özçivit, Fahriye Evcen Hakkında Bakın Ne Gibi Açıklamalar Yaptı!

Kuruluş Osman'da başrol oynayan Burak Özçivit, oldukça yoğun geçen set hayatının ardından tatilin tadını çıkarıyor. Oyuncu, soluğu ailesiyle birlikte tatilde alırken ilginç fotoğraflar paylaşmaktan kendini alıkoyamadı. Öyle ki ailesiyle beraber çok eğleniyor. Son olarak paylaştıkları bir fotoğraf ise gündem oldu. Sosyal medyada büyük ses getiren fotoğrafa ünlü oyuncu da yanıt verdi. Fahriye Evcen'in paylaşımı sonrasında Burak Özçivit kahkahalara boğuldu. Ünlü oyuncunun saçları çok konuşulacağa benziyor. Öyle ki gündemden bir türlü düşmedi.

Özçivit'in Saçları Gündem Oldu!

Burak Özçivit, dikkat çeken saçları ile birlikte ortaya çıktı. Fahriye Evcen ile çekildiği fotoğrafta kendisinin uykudan kalkmış gibi gözükmesi dikkat çekti. Dimdik saçları ile hayranlarını güldürdü.

Doğal Olduğunu Söyledi

Fotoğrafın yanı sıra esprisine yazılı olarak da devam eden oyuncu, doğal olduğunu belirtti. Güzelliğinin sırrını doğallık olarak açıklaması ise hayranlarını bir kez daha güldürdü.

Yazar: Haberci
<