Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Bülent Ersoy'un Herkesten Gizlediği Hastalığı Ortaya Çıktı! Bülent Ersoy'un Hastalığı Ölümcül Mü?

Bülent Ersoy'un tekerlekli sandalyede Anıtkabir'e gitmesi dikkat çekmişti. Hastalığının ne olduğu ortaya çıktı. Merakla beklenen gelişmelere göre Bülent Ersoy hangi hastalığa yakalandı artık biliyoruz. İşte Zeki Müren'de de görülen o hastalığa dair detayları sizlerle paylaşıyoruz.

Bülent Ersoy'un Herkesten Gizlediği Hastalığı Ortaya Çıktı! Bülent Ersoy'un Hastalığı Ölümcül Mü?

Anıtkabir ziyareti ile gündeme gelen Bülent Ersoy, bir subayın kendisine şemsiye tutmasından ötürü sosyal medyada lince uğradı. Hakkında pek çok kişinin paylaşım yaptığı görüldü. Konuyla ilgili soruşturmanın başlatıldığı bilgisi de eklenmişti. Hal böyle olunca bu olay bir süre daha gündemde kaldı. Tekerlekli sandalyede görüntülenen Bülent Ersoy'un sağlık durumu merak ediliyordu. Hastalığının ismi açıklandı.

Bülent Ersoy'un Hastalığı Nedir?

Bülent Ersoy, geçirdiği hastalık ile gündeme geldi. Fil hastalığına yakalandığı belirtildi. Ayaklarında şişkinlik olduğu ve yürümekte zorluk çektiği ifade ediliyor. Bu nedenle tekerlekli sandalyede görüntülendi. Kendisine gösterilen tepkiler bir yana Diva'nın sağlık durumu merak edildi. Hastalığın ünlü bir sanatçıda daha görülmesi dikkat çekti.

Zeki Mürende de Vardı!

Fil hastalığı rahmetli Zeki Müren'de de görülen bir hastalıktı. Ünlü ismin de bu hastalığa yakalanması şaşırttı. Diva'nın güncel sağlık durumu hakkında çok fazla açıklama yapılmadı. Ancak sevenleri onu tekerlekli sandalyede görünce üzüldüler. Bir süreliğine ayakta durmayacağı ifade ediliyor.

Yazar: Admin
<