Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Bülent Ersoy'un Asansörlü Mezarlıktan Sonra Bir Vasiyeti Daha Ortaya Çıktı!

Bülent Ersoy'un cenazesindeki istekleri bir türlü bitmek bilmiyor. Asansörlü mezarlıktan sonra yeni bir isteğinin daha olduğu öğrenildi Gülşen'in de dahil olacağı bu vasiyette nasıl bir gelişmenin yaşanacağı merak konusu haline geldi. İşte pek çok kişinin yakından takip ettiği detaylar...

Ünlü Sanatçı Bülent Ersoy

Bülent Ersoy, son olarak asansörlü mezar isteği ile gündeme gelmişti. Aile mezarlığının bu şekilde oluşmasını istiyordu. Dolayısıyla pek çok kişi bu isteğe anlama verememişti. Üstelik asansörün şifreli olması da isteyen herkesin ziyaret edemeyeceği anlamına gelmekteydi. Bu açıklamalardan sonra Diva'nın farklı bir vasiyeti daha ortaya çıktı.

Diva'dan İlginç Vasiyet!

Diva, Gülşen'in bir parçasının cenazesinde söylenmesini istiyor. Bu isteğiyle birlikte Gülşen'in de onay verdiği ve kendisi için parça yaptığı öne sürüldü. Bu gelişme sonrasında Gülşen ve Bülent Ersoy hayranları inanmak istemedi. Çünkü oldukça ilginç bir vasiyetti.

Gülşen'den Açıklama Gelmişti!

Gülşen, daha önce yaptığı açıklamada "Londra'dayken bir gece Bülent Ersoy arayıp 'Evladım, nerede benim şarkım' diye sordu. O gece uykumdan bir anda uyandım, şarkıyı yapıp bitirdim. Döndüğümde Bülent Ersoy'a dinlettim, çok beğendi. Hatta 'Hayatımın parçası, öldüğümde mezarımda bu şarkıyı çalın' dedi."  ifadesine yer vermişti.

Yazar: Haberci
<