Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Bülent Ersoy Menajerinden Lüks ve Asansörlü Mezar İstedi!

Bülent Ersoy için yapılacak mezara dair detaylar paylaşıldı. Menajer Fevzi Siverek, öyle açıklamalar yaptı ki herkes bir anda korktu. Ünlü sanatçıya bir şey olmadı ancak mezar planı şimdiden yapılıyor. Üstelik mezarının asansörlü ve şifreli olacağı belirtildi. Lüksten ve şatafattan uzak durulmayacak mı?

Bülent Ersoy Menajerinden Lüks ve Asansörlü Mezar İstedi!

Bülent Ersoy'un mezarı için çeşitli çalışmaların yapılacağı belirtildi. Ünlü ismin şimdiden bu tarz planlamaları yapmak istediği belirtildi. Dolayısıyla mezara dair bazı bilgiler paylaşılacak. Peki ya mezarın diğerlerinden farkı ne olacak? Menajer, öyle bir açıklamada bulundu ki herkes şok oldu kaldı. Çünkü asansörlü ve şifreli bir mezardan söz ediliyor.

Mezarın Asansörü mü Olur?

Zincirlikuyu Mezarlığı'nda asansörlü ve şifreli mezar yapılacağı belirtiliyor. Bu şekilde hayranlarının oraya ulaşmasının önüne geçilecek. Bu gelişme ise şok üstüne şok yaratacak cinstendi. Pek çok kişi nedenini merak ediyordu.

1.5 Milyon TL Ödenecek

Üstelik mezar için 1.5 milyon TL'lik bütçe ayırıldığı ortaya çıktı. Menajer Fevzi Siverek, yaptığı açıklamada "Bülent Hanım’a Zincirlikuyu’dan bir mezar yeri ayarlamışım. Ama hayranları ulaşmasın diye biraz derin yapacağız. Derin yapacağımız için Bülent Hanım’ın mezarını asansörlü yapacağız. Asansörle aşağı indireceğiz. Asansör de şifreli olacak. Bir de mezarını sade yapacağız. Biliyorsunuz dinimiz de çok şatafata müsaade etmez. Allah gecinden versin tabii kimin ne zaman öleceği belli olmaz. Eğer benden önce hakkın rahmetine kavuşursa böyle bir projemiz var. Bülent Ersoy'u gömmek istemem tabi benim 27 senelik hem dostum hem ailem. Bizden önce vefat ederse 3 kişilik mezar yeri hazır." ifadesine yer verdi.

Yazar: Haberci
<