Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Bülent Ersoy Konser Sırasında Kıyafetin Azizliğine Uğradı!

Bülent Ersoy'un yaşadığı talihsiz kaza dikkat çekti. Pek çok kişinin yakından takip ettiği Diva, zor anlar yaşadı. Peki ya konser esnasında meydana gelen bu olayda durumu nasıl toparladı? İşte kendisiyle ilgili merak edilenler ve çok daha fazlası haberimizde yerini alacak.

Ünlü Sanatçı Bülent Ersoy

Bülent Ersoy konserde iken şaşırtıcı gelişmeler yaşandı. Diva, konser esnasında elbisesine bağlı olarak göğüsleri gözüktü. Elbisesi düşünce direkt olarak kendisini toparlayan ünlü isme yetkililer de müdahale etti. Diva ise o anlarda eğlenmeye devam etti. Hiç renk vermemesi ve konserine devam etmesi başarılı bulundu.

Diva'dan Talihsiz Anlar

Diva, konser esnasında göğüslerinin açılması ile gündem oldu. Kendisi bir süredir magazin gündeminde yer almıyordu. Dolayısıyla bu gelişmeler şaşırttı. Peki ya Bülent Ersoy, sonrasında nasıl açıklama yaptı? Pek çok kişinin yakından takip ettiği olay, kısa süre içerisinde sosyal medyada da konuşuldu. Detaylarıyla birlikte çeşitli bilgileri sizlere aktaracağız.

Mezarıyla Gündem Olmuştu

Asansörlü mezar projesi ile gündem olan Bülent Ersoy, bir süre bu sebeple adından söz ettirdi. Sonrasında ise ünlü isim hakkında daha fazla haber alamadık. Dolayısıyla konserde yaşanan talihsiz olan, kendisinin tekrardan gündeme gelmesini sağladı.

bulent-ersoy.jpegbulent-ersoy-001.jpeg

Yazar: Haberci
<