Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Birce Akalay'dan Muhteşem Oyunculuk! İşte Yeni Filmi!

Birce Akalay'ın yine adından söz ettireceği Mezarlık filminin tanıtımı yayınlandı. Netflix filmi Mezarlık'ta kimler oynuyor? Filmin konusu ve yayınlanacağı tarih belli oldu. İşte oyuncu kadrosundan konusuna kadar bazı detaylar haberimizde yerini aldı bile...

mezarlık filmi

Netflix filmi Mezarlık ile ilgili çeşitli detaylara yer verildi. Yakın zamanda gösterime girecek film hakkında neler biliyoruz? Oyuncu kadrosundan konusuna kadar pek çok detay ilgi ile takip edilecek. Dolayısıyla film camiasının yakından takip ettiği bu seriye dair bilinmeyenler de yanıt buldu.

Mezarlık Filminde Kimler Oynuyor?

Mezarlık filminde oynayan oyuncular merak edildi. Başrollerinde Birce Akalay ve Olgun Toker'in olduğu belirtildi. İki başarılı oyuncunun olması fazlasıyla dikkat çekici. Kendilerine kimlerin eşlik edeceği de soruldu. Şehsuvar Aktaş, Hakan Meriçliler, Sezgin Uzunbekiroğlu, Cem Sürgit, Berna Öztürk, Baran Güler ve Elif Sevinç filmdeki yerini aldı. Dolayısıyla önemli bir oyuncu kadrosuna sahip olduğu görülüyor.

17 Haziran'da İzlenebilecek!

Mezarlık filminin 17 Haziran'da Netflix platformunda olacağı bilgisine ulaşıldı. Filmle ilgili çeşitli sorular sorulduğu için pek çok kişi detayları merak ediyor. Yakında tüm soruların yanıt bulacağını belirtelim. Filmin konusu da Netflix resmi sitesi üzerinde yayınlandı.

Yazar: Haberci
<