Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Birce Akalay Projeye Doymuyor! Netflix Dizilerinden Sonra Yeni Projesi Açıklandı!

Birce Akalay ile ilgili merak edilenler yanıt buldu. Ünlü ismin başrolde oynadığı Mezarlık ve Kuş Uçuşu dizilerinden sonraki projesi açıklandı. Bu sefer bir dizide oynamayacak ama dünyaca ünlü markanın yüzü olarak adından söz ettirecek. Hayranları bu habere çok sevinmişe benziyor.

Birce Akalay, Sevgilisi İle Görüntülendi! Ünlü Oyuncu Yakında Evleniyor mu?

Birce Akalay, Netflix'teki Mezarlık ve Kuş Uçuşu dizileriyle önemli bir başarıya imzasını attı. Ünlü isim, sergilediği performans ile adından söz ettiriyor. Kendisiyle ilgili ortaya çıkan bir detay şaşırttı. Öyle ki oyuncunun yeni dahil olacağı proje büyük ses getirecek. Oyunculuk alanında kendisini fazlasıyla gösteren güzel isim, şimdi de güzelliği ile farkını ortaya koymaya hazırlanıyor.

Neutrogena Markasıyla Anlaştı

Oyuncu, Neutrogena markasıyla anlaştı ve artık markaya ait Retinol Boost serisinin yeni yüzü haline geldi. Bu gelişme sonrasında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile duyuruda bulundu. Oyuncu ile ilgili bu detay hayranlarını da sevindirdi. Kendisinin hem güzel hem de yetenekli bir oyuncu olması gözden kaçmıyor.

Yeni Dizi Çekimleri de Başlayacak

Öte yandan Netflix'teki dizilerinden tek tek müjdeli haber gelmekte. Sırf bu yüzden farklı bir dizi projesine katılmadığını da kendisinin aktardığını biliyoruz. Bakalım yakın zaman sonra Birce Akalay ile ilgili başka hangi detaylara hakim olacağız belli olacak.

Yazar: Haberci
<