Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Bir Zamanların Fenomen İsminden İbrahim Tatlıses İtirafı Geldi

Semra Kaynana, yaptığı açıklamalarla oğlu ve İbrahim Tatlıses hakkında bilinmeyenlere yer verdi. Peki ya Semra Yücel hakkında neler biliyoruz? Son zamanlarda dikkat çeken gelişmeler ve çok daha fazlasına haberimizde yer vereceğiz. Oğlu Ata ile ilgili önemli itiraflarda da bulundu.

İbrahim Tatlıses.

Semra Kaynana, katıldığı Katarsis programında önemli itiraflara yer verdi. Kendisi, yaptığı açıklamada dikkat çeken sözler sarf ediyor. Öyle ki herkes şok olacak. Peki ya oğlunun aşırı dozdan öldürülmesine ilişkin neler söyledi? İşte gündemde yer edinen konuşması ve çok daha fazlası haberimizde yerini aldı.

Aslında Hedef Kendisiymiş!

Semra Yücel, açıklama yaptığı esnada dikkat çeken sözlere yer verdi. Gelinim Olur Musun programı ile ün kazanan Semra Yücel, "Benim düşüncem Ata değil ben aynı şeyle ölecektim. Çünkü çağrılan bendim. İbrahim Tatlıses'in sevgilisi Asena o dava vardı, gelmem imkansız Ata gelsin dedim. Benim düşüncem 'Öldüremedik ölümden beteriyle yargılayalım' dediler. Orada birileriyle düğüne gitmiş, oradan 1 milyar para alacaktı sunuculuk yapıp... Ata'ya kötü maddeyi masada veriyorlar, yığılmış zaten içince..." açıklamasını yaptı.

İbrahim Tatlıses Detayı!

İbrahim Tatlıses'in ölüm haberini veren ilk kişi olduğuna dikkat çekti ve kendisine teşekkürlerini iletti. Semra Yücel,  "Allah razı olsun en büyük dostummuş ilk halimizi hatrımızı soran o oldu" dedi sözlerine yer vererek İbrahim Tatlıses için güzel sözler ifade etti.

Yazar: Admin
<