Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Bir Zamanlar Çukurova'da İbrahim Çelikkol ve Furkan Palalı Kavgasının Detayı Ortaya Çıktı!

Bir Zamanlar Çukurova'dan ayrılması beklenen oyuncu final iddialarına yanıt verdi mi? Üstelik İbrahim Çelikkol ve Furkan Palalı kavgasının detayları merak ediliyordu. ATV dizisindeki bu gelişme ile birlikte her şey gözler önüne serildi. İşte kavga iddiasının doğrusu...

İbrahim Çelikkol

Bir Zamanlar Çukurova'da başrol oynayan iki oyuncu olan İbrahim Çelikkol ve Furkan Palalı dikkatleri üzerine çekti. Başarılı oyuncunun kavgaya ilişkin yorumları tekrardan yeni bir tartışmayı körükler mi merak ediliyor. Çünkü ATV dizisinde yaşanılanlarla ilgili çok fazla şey yazılıp çizildi.

Kavgaya Dair Konuştu!

İbrahim Çelikkol, kendisine böyle bir kavga olup olmadığı sorulduğunda ''Bir şeyler çok yazıldı çizildi de, aslı yok''  ifadesine yer verdi. Buradan da anlıyoruz ki aslında kavga edilmedi. Çeşitli asılsız haberlerle gündemin meşgul edildiği görülüyor. ATV'de yayınlanan dizide çok daha önemli ve tartışılması gereken konular bulunuyor.

Dizi Final Yapacak mı?

Öte yandan Bir Zamanlar Çukurova'nın final yapıp yapmayacağı merak konusu haline geldi. Eğer bir aksilik çıkmaz ise dizinin Mayıs ayında sezon finali ile veda etmesi muhtemel gözüküyor. Tüm bu gelişmeler ışığında dizide ne gibi gelişmeler bizleri bekliyor olacak göreceğiz. Başrol oyuncuları bu konuda ser verip sır vermezken önümüzdeki haftalarda kesin bir açıklama gelecektir.

Yazar: Haberci
<