Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Berrak Tüzünataç Söyledikleri Herkesi Şaşkına Çevirdi! Berrak Tüzünataç Aşk Hayatı Gündem Oldu!

Berrak Tüzünataç, vermiş olduğu röportaj ile hem hayranlarına selam gönderdi hem de aşk hayatından bahsetti. Kurduğu marka ile neler ürettiğini de açıkladı. Pek çok kişinin severek izlediği ünlü oyuncunun röportajı ilgiyle takip edildi.

Berrak Tüzünataç

Ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç, bir süredir çeşitli dizi veya film projeleriyle anılmıyor. Bunun nedeni çok merak ediliyordu. Çünkü başarılı ismin yer aldığı pek çok proje tutuldu. Hal böyle olunca piyasadan bir anda çekilmesinin nedeni araştırıldı. Ancak öğrenildi ki kendisinin farklı projeleri de var. Girişimci bir ruha sahip olduğunu vurgulayan ünlü isim, aynı zamanda aşk hayatında nasıl biri olduğuna da açıklık getirdi. Berrak Tüzünataç'ın röportajı büyük ilgi gördü.

Berrocks Markasını Kurdu!

Kurmuş olduğu Berrocks markası ile ilk olarak takı üzerine yoğunlaştığını söyledi. Daha sonra da mayo ve bikini üzerine çeşitli tasarımlar yaptı. Bir şeyler üretmeyi çok sevdiğini belirterek elinden geldiği kadarıyla çalıştığını ifade etti. Başarılı ismin iş dünyasında girişimcilikle de adından söz ettirmesi hayranları tarafından olumlu karşılandı.

Ayran Gönüllüymüş!

Berrak Tüzünataç, aşk hayatında ayran gönüllü olduğunu söylüyor. Hızlı şekilde aşık olabildiği gibi aynı hızda da vazgeçebilen bir karaktere sahip olduğunu ifade etti. Hal böyle olunca ünlü isim oldukça şaşırttı. Çünkü dışarıdan bakıldığında öyle bir imaj vermiyor. Kendisi de bunun farkında.

Yazar: Haberci
<