Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Bergen Filmi Yayından Kaldırılacak mı? Bergen Film Yapımcısı ve Senaristi Resmen Tehdit Edildi!

Bergen filmi gişelerde rekor kırıyor. Ancak filmle ilgili bilinmeyen bir gelişme yaşandı. Bergen'in katili olan eski eşinin oturduğu yerde sinema filmi yayınlanmıyor. Nedeni konusunda belediye başkanının bile sessizliğini koruduğu iddia edildi. İşte Bergen filmi ile ilgili bilinmeyenler...

bergan filmi

Bergen filminin vizyona girdiği haberi geldi. Filmi izlemek isteyenler, başrolde Farah Zeynep Abdullah ve Erdal Beşikçioğlu için sinemalara gitmeye başladı. Ancak Bergen filminin yayınlanmadığı bazı yerler de vardı. Kozan'da belediye sinemasında vizyondan kaldırıldığı haberi geldi. Kozan Belediye Başkanı'nın da konuyla ilgili bir şey söylemediği belirtiliyor. Üstelik yapımcıların tehdit edildiği de iddia edildi.

Yapımcılar Ölümle mi Tehdit Ediliyor?

Bergen filminin yapımında görev alanların tehdit edildiği öne sürülüyor. Onlar korumalarla yaşamak zorunda bırakıldı. Eğer iddialar doğru ise büyük ses getirecektir. Gazeteci Candaş Tolga Işık'ın yaptığı açıklamalar dikkat çekti.

Kozan'da Sinema Filmi Yok!

Sinema filminin Kozan'da yayınlanmaması tepkilere neden oldu. Bu nedenle sinemacılar mevcut duruma tepki gösterdi. Öte yandan sinemanın yayınlandığı yerlerde Bergen filmine büyük bir ilgi vardı. Farah Zeynep Abdullah ve Erdal Beşikçioğlu'nun sergilediği başarılı performans dikkat çekti. Filmi ne kadar kişi izlediği bir ay içerisinde belli olacak.

Yazar: Haberci
<