Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Berfu Yenenler'in Ramazana Özel Paylaşımına Tepki Üzerine Tepki Geldi!

Berfu Yenenler, yaptığı paylaşım ile dikkatleri üzerine çekti. Ramazan konulu paylaşımda taklitler yaptı ve takipçileri tarafından lince uğradı. Peki kendisi yaptığı videoyu nasıl savundu? İşte Eser Yenenler'in eşinin paylaştığı video ile ortaya çıkan görüntüler...

Eser Yenenler ve Berfu Yenenler

Eser Yenenler'in eşi olan Berfu Yenenler, yaptığı paylaşım ile gündeme geldi. Pek çok kişi neler yaşandığını ilk başta anlayamadı. Ancak gerçekler sonradan ortaya çıktı. Takipçileri büyük tepki göstermişti. Üstelik Ramazan üzerine esprili dille çektiği video pek çok kişi tarafından yanlış anlaşıldı. Komik olmadığını düşünenler ise eleştiri yağmuruna tuttu.

Ramazan'a Özel Video Çekti!

Berfu Yenenler, Ramazan'da post atmak ile ilgili bir video paylaştı. Videoda çektiği fotoğrafın çeşitli kişiler tarafından nasıl yorumlanacağını taklit ediyordu. İnsanların oruç tutup tutmadığına karışan birkaç tiplemeyi canlandırdı. Haliyle insanların bir kısmı buna güldü ve destek verdi. Ancak bazıları ise büyük tepki gösterdi.

Takipçileri Tepki Gösterdi!

Takipçileri, videodaki "Sen oruçlu musun bakayım? Arkada su var gördüm. Post atarsam oruç bozulur mu? İftara ne kadar kaldı?" gibi sözlerden ötürü Berfu Yenenler'e tepkisini gösterdi. Dolayısıyla yaşanan bu gelişme ile birlikte pek çok kişi güncel gelişmeleri yakından takip etti. Berfu Yenenler paylaştığı videoyu silecek mi yoksa sosyal medya lincine rağmen devam edecek mi merak ediliyor.

Yazar: Haberci
<