Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Berfu Yenenler Zehirlendi! Sağlık Durumu Hakkındaki Açıklamayı Eser Yenenler Yaptı!

Berfu Yenenler, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile dikkatleri üzerine çekti. Eser ve Berfu Yenenler'in sağlık durumunu duyanlar çok üzüldü. Çiftin güncel sağlık durumu nasıl merak edildi. Sosyal medya açıklaması gündemdeki yerini aldı.

Eser Yenenler ve Berfu Yenenler

Yenenler çiftinden gelen üzücü haber sosyal medyada yerini aldı. Pek çok kişinin yakından takip ettiği Eser ve Berfu Yenenler çifti, son zamanlarda sosyal medyayı aktif olarak kullanıyor. Öyle ki çeşitli gelişmeler ve çok daha fazlası gözler önüne serilecek. Berfu Yenenler, sosyal medya hesabı üzerinden üzücü haberi duyurdu. Şimdi ise güncel gelişmeleri sizlerle paylaşacağız.

Berfu Yenenler'den Zehirlenme Açıklaması!

Berfu Yenenler, yaptığı açıklama ile çeşitli detaylara yer verdi. Ünlü isim, sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu açıklamada "Günaydın, iki gündür çok güzeldi, çok güzeldi diye anlatıyorum. Bilin bakalım dün akşam noldu? Zehirlendik. Bütün gece sıfır uyku. Sebebini de asla anlamadık. Gerçekten bu bir nazarsa insan utanır. Neyse şimdi daha iyiyiz zaten döneceğiz. Hemen kendimizi serumlara sararız..." ifadesine yer verdi.

Nazar Göndermesi Şaşırttı

Öte yandan yaptığı açıklamada nazar göndermesinde bulunması şaşırttı. Ünlü ismin kime gönderme yaptığı merak edildi. Güncel gelişmelerle birlikte çeşitli ifadelere yer verilecek. Berfu Yenenler hakkında neler biliyoruz? Detaylar çok yakında aktarılacaktır.

Yazar: Haberci
<