Euro 38,12 %0,12
Dolar 34,06 %-0,07
Sterlin 45,38 %-0,30
Altın 2.873 %-0,02

Berfu Yenenler, Eşi Eser Yenenler'e Yasakl Uyguladı! İkili Arasında Tartışma Büyüdü!

Berfu Yenenler ve Eser Yenenler arasında yaşananlar gözler önüne serildi. İkilinin öpüşme üzerine yaptığı tartışma şaşırttı. Berfu Yenenler, Eser'in başka biriyle öpüşmesine karşı olduğunu söyledi. Eser ise sanat için gerekirse bunun yapılmasının önemli olduğunu vurguladı.

Eser Yenenler ve Berfu Yenenler

Berfu Yenenler ve Eser Yenenler çift, haklarında sorulan soruları yanıtladı. İkisi de senaryo yazma konusunda oldukça hevesli gözüküyor. Eser Yenenler'in dizi veya film için biriyle öpüşüp öpüşemeyeceği soruldu. Berfu Yenenler bu açıklamaya karşı çıktı. Pek çok kişinin sosyal medya üzerinde yakından takip ettiği ikili hakkında bazı detaylara yer verildi. Gündeme bomba gibi düşen haberleri sizlerle paylaşıyoruz.

Berfu Yenenlerden Öpüşme Yasağı!

Berfu Yenenler, ilişki içerisinde ne kadar kıskanç olduğunu belli ediyor. Sevdiği eşinin başkasıyla oyun icabı öpüşmesine de karşı çıkmakta. Dolayısıyla Eser Yenenler'in bu açıklamayı nasıl karşılayacağı da merak konusu haline geldi. Söz konusu gelişme ve çok daha fazlası gözler önüne serildi.

Eser Yenenler ise Reddetti!

Eser Yenenler, yaptığı açıklamada ‘’Berfu sektörde yeni, yavaş yavaş alışacak böyle şeylere. Mesela ikimiz de bir film yazdık. O film çok iyi. Filmin başarısı için benim bir karakterle sevişmeme gerekiyorsa onu yaparız. Çünkü orada da kendi yazdığı filmin başarısı olacağı için onun da en iyisini yaptırır’’ sözlerine yer verdi ve aksi bir düşünceyi savundu.

Yazar: Haberci
<