Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Beren Saat'in Söyledikleri Tüm Alkışları ve Övgüleri Almasını Sağladı!

Beren Saat, yaptığı açıklamalarla gündeme geldi. İklim Değişikliği Zirvesi'ne eşi Kenan Doğulu ile katıldı. İkili geceye damgasını vurdu. Eskiden olan başörtüsü yasağından ekonomi sıkıntılara kadar pek çok konuya değinildi. Ancak temel sorun olan iklim değişikliğiyle ilgili de önemli sözler söyledi.

beren saat

Beren Saat, ekonomiden kadın cinayetlerine ve hatta eğitimdeki eşitliğe kadar çeşitli söylemleri ile gündeme geldi. Yaptığı açıklamalarla EKO İKLİM Ekonomi ve İklim Değişikliği Zirvesi ve Fuarı'na damgasını vurdu. İklim değişikliğindeki sıkıntılara ilişkin görüşlerini belirtti. Eşi Kenan Doğulu ile katıldığı zirvede neler söyledi?

Beren Saat Alkış Topladı!

Vakti zamanında okulda başörtüsünün üzerine peruk takmak zorunda kalan arkadaşlarından bahseden Beren Saat, şu an eğitim eşitliğinin sağlanmasından ötürü mutlu olduğunu dile getirdi. Aynı zamanda ekonomideki sıkıntılarla birlikte gençlerin hayalsizleştiğine dem vurdu. Bu tip sorunlar bir yana iklim değişikliğiyle ilgili de önemli bir hamlenin yapılmasını istediğini söyledi.

Tüm Sorunlara Değindi

Toplumun bizzat yaşadığı sorunlara değinen Beren Saat, oldukça kapsamlı bir konuşma yapmaya çalıştı. Kendisinin ifadesiyle birlikte "Öğrenciler derslerine karınlarını doyuramadan giriyor. Türkiye teknolojide, bilişimde dünyanın gerisinde kalıyor ve kadın cinayetlerinde her yıl yüzlerce kadının yaşam hakkı elinden alınıyor. Türkiye sanatta sporda kan kaybetmeye başladı. Yetkin akademisyenler öğrencilerine erişemiyor. Kadınlar korkmuş, gençler hayalsizleşmiş, insanlarımız gittikçe kültürsüzleşmiştir. Şimdi benzer isyanlarımız iklim için." sözlerine yer vermesi alkış toplamasında başlıca nedenler arasındaydı.

Yazar: Haberci
<