Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Berdan Mardini'den Kahreden Açıklama Geldi! Meğer Eski Eşi Neler Yapmış Neler...

Berdan Mardini, eski eşi ile ilgili şaşırtıcı ifadelere yer verdi. Katıldığı programda öyle sözler söyledi ki hayranları bile şok oldu. Ünlü sanatçı daha önce aldatıldı mı? İşte boşanmalarındaki neden ve çok daha fazlası haberimizde yerini alacak...

Berdan Mardini

Ünlü sanatçı Berdan Mardini, yaptığı açıklama ile gündeme geldi. Katıldığı programda eski eşi ile ilgili konuştu. Pek çok kişinin merak ettiği soruları yanıtladı. Neden boşandıkları sorusunun cevabı ise bizzat kendi ağzından çıktı.

Eski Eşine Sert Konuştu!

Eski eşi hakkında sert konuşan Berdan Mardini, şaşırtıcı ifadelere yer verdi. Ünlü isim, "Şimdiki aklım olsa onunla evlenmezdim. Aşk evliliği değildi, çocuk sahibi olmak istiyordum. İyi bir ailenin kızı diye düşünerek bu kararı almıştım. Birbirimizi tanıma fırsatımız bile olmadı. Çocuk da olunca böyle devam ederiz diye düşünüyordum. Bizde boşanma yoktur çünkü. Nereden bileyim aldatılacağımı? Hata yapmışım. Şimdi anlıyorum ki; mühim olan iyi bir insan olmaktır. Namus kalpte, ruhta ve vicdandadır." dedi.

Aldatıldığı Anı Unutamıyor!

Aldatıldığı anı bir türlü unutamadığı anlaşılan ünlü sanatçı, eski eşinin çocukları evde bırakarak gece kulübünde eğlenmeye gittiğini söyledi. O gece aldatıldığını anladığını belirtti ve ertesi gün boşanma davası açtığını söyledi. Yaşanan bu gelişme sonrasında ikilinin boşandığını biliyoruz.

Yazar: Haberci
<