Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Başarılı Şarkıcı Serdar Ortaç Acı Haberi Resmi Olarak Açıkladı! Baba Olmak İstedi Ama Buna İzin Verdiler!

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, dün akşam Yeni Gazino’da sahne alarak sevenleriyle buluştu. Basın mensuplarının sorularına samimi yanıtlar veren ünlü isim, bazı itiraflarıyla yok artık dedirtti. Ortaç öyle bir açıklama yaptı ki duyan herkesin ağzı açık kaldı.

Chloe Loughnan serdar ortaç

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, dün akşam sahne çıkışında basın mensuplarına verdiği röportajla bir anda gündem olmayı başardı. Çocuk sahibi olmak için çok geciktiğini söyleyen Ortaç, ‘’Kaç tane çocuğun olacaktı ama hep kürtaj yaptırmak zorunda kaldık. Çok yazık oldu.’’ İfadelerini kullandı. Ünlü şarkıcının bu çıkışı, magazin gündemine adeta bomba gibi düştü.

‘’Anne Adayları Hep Gençti İstemediler’’

Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Serdar Ortaç’a, ‘’Bu kürtaj isteyen isimler arasında ünlü kişiler de bulunuyor mu?’’ sorusu yönetildi. Ortaç, ‘’Var, var hem de kaç tane. İstemediler. Anne adayları hep gençti. Onlar da haklı bir şey diyemiyorum. Fakat çok yazık oldu gerçekten.’’ ifadelerini kullanarak basın mensubunun yönelttiği soruya şok bir yanıt verdi.

Serdar Ortaç Eski Eşinin Adını Bile Duymak İstemiyor!

Basın mensuplarının eski eşi Chloe Loughnan ile ilgili sorularına tepki gösteren Ortaç, ‘’Bana onunla ilgili soru sormayın. Tüm borçlarımı Allah’a şükür ödedim. 8 senelik eşinin evine haciz koyduran kadına o paralar nasıl yarayacaksa artık… Boşverin yaram kanasın.’’ ifadelerini kullandı. Ayrıca Serdar Ortaç, eski eşinin adını bile duymak istemediğini ayrıca dile getirdi.

Yazar: Haberci
<