Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Başarılı Oyuncu Neslihan Atagül'den Üzücü Haber Geldi! Neslihan Atagül Hayranları Hüzne Boğuldu!

Neslihan Atagül, başarılı oyunculuğuyla ön plana çıkarak birçok hayran kitlesi topladı. Oynadığı her projede dikkat çeken oyuncu son zamanlarda sağlık sorunu yaşanıyordu. Bu durumu atlatan oyuncunun yeni dizi haberleri geldi. Neslihan Atagül tekrar dizi çekimine devam edecek mi? Merakla beklenen haber detayları haberimizde paylaşımı sağlandı.

neslihan

Neslihan Atagül, Sefirin Kızı projesi başlamasıyla birlikte dikkatleri kendine doğru çekmişti. Ancak bu projede yer alırken sağlık sorunları yaşamaya başladı. Yaşanan sağlık sorunlarından dolayı da sağlığı büyük oranda etkilendi. Hastalığı yüzünden kilo veren oyuncu, uzun uğraşlar sonunda tekrar sağlığına kavuştu. Hayranlarına sosyal medya üzerinden de bilgilendirme yapan oyuncu, yeni bir projede yer alması bekleniyordu. Neslihan Atagül yeni projesi olacak mı?

Neslihan Atagül Dizi Gelişmesi

Neslihan Atagül, yapım firmaları tarafından da takip ediliyor. Sağlığının iyileşmesiyle birlikte birçok proje teklifi yapıldı. Ayrıca Türkiye pazarına girmek dijital dizi çeken Disney Plus’tan teklif aldı. Çekilecek dizi Benim Aramda olarak belirlenmişti.

Proje içerisinde Hande Erçel yer almasıyla dizinin önemi daha da büyüdü. Ancak dizi de yer alan sevişme sahnelerinden dolayı kabul etmedi. Neslihan Atagül yerine de diziye Demet Özdemir olarak teklif gönderildi. Bu durum olmasıyla birlikte hayranları tarafından da üzüntüyle karşılanmasına neden oldu.

Neslihan Atagül hayranları oyuncuya mesaj atarak bir projede görmek istediklerini bekletiyorlar. Başarılı kadın oyuncu ilerleyen dönemlerde yeni projede gözükecektir.

 

Yazar: Haberci
<