Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Başarılı Oyuncu Engin Akyürek’ten Acı Haber Geldi! Engin Akyürek’in Sağlık Durumu Hakkında Açıklama Geldi!

Sefirin Kızı, Kara Para Aşk ve Fatmagül’ün Suçu Ne? gibi yapımlarla seyircilerin gönlünde taht kuran Engin Akyürek’ten korkutan haber geldi. Yeni bir dizi için set çalışmaları sırasında rahatsızlanan yakışıklı oyuncu, apar topar hastaneye kaldırıldı. Oyuncuya son yapılan tetkiklerden sonra korkutucu gerçek ortaya çıktı.

Engin Akyürek Bu Yaz Çalışmayı Düşünüyor! Yeni Projesi Ortaya Çıktı

Dünya genelinde hızla yayılmasıyla dikkat çeken Omicron varyantı, dizi setlerini de vurmaya devam ediyor. Son kötü haber, Engin Akyürek’ten geldi. Yeni projesiyle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanan ünlü isim, koronavirüse yakalanarak apar topar karantinaya alındı. Şimdilerde takipçileri, oyuncunun sağlık durumunu merak ediyorlar.

 Hastalığı Hafif Atlattığı Ortaya Çıktı!

Yeni projesi için set çekimlerine devam eden Engin Akyürek, geçen akşam rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı. Yakışıklı oyuncuya yapılan test sonucu pozitif çıktı. Hemen karantinaya alınan yakışıklı oyuncu, evinde dinlenmeye çekildi. Bunun üzerine ünlü ismin takipçileri, sağlık durumuyla ilgili araştırma yapmaya başladılar. Engin Akyürek’in koronavirüs hastalığını hafif atlattığı öğrenildi. Aşılarını zamanında yaptıran oyuncunun hiçbir belirtisinin kalmadığı da aktarılan bilgiler arasında yer aldı.

Sosyal Medya Çalkalandı!

Hastalığını sosyal medya üzerinden sevenleriyle paylaşan yakışıklı oyuncu, binlerce beğeni ve geçmiş olsun dilekleri aldı. Engin Akyürek’in hayranları, ünlü ismi zor günlerinde yalnız bırakmadı. Oyuncu arkadaşları da yakışıklı oyuncunun kişisel hesabı üzerinden geçmiş olsun dileklerini iletti. Oyuncunun yakın zamanda ayağa kalkarak karantinanın ardından yeni projesi için çekimlere devam edeceği düşünülüyor.

Yazar: Haberci
<