Euro 38,12 %0,12
Dolar 34,06 %-0,07
Sterlin 45,38 %-0,30
Altın 2.873 %-0,02

Bahar ve Nihal Candan'ın Kime Çektiği Belli Oldu! Anneleri Gündeme Bomba Gibi Düştü!

Bahar ve Nihal Candan kardeşlerin annesi son zamanlarda Instagram'da adından söz ettiriyor. Ünlü isim hakkında ortaya çıkan detaylar ise şaşırttı. Peki kendisi hakkında neler biliyoruz? Sosyal medyada adeta güzelliğini konuşturuyor. İşte hakkındaki bazı detaylar...

Nihal Candan

Bahar ve Nihal Candan ikilisi sık sık magazin gündeminde yer alıyor. Sosyal medyada adından söz ettiren Nihal Candan, onun yanı sıra program yorumculuğu ile gündem olan Bahar Candan da konuşulanlar arasına girdi. Ancak öyle bir isim var ki ikiliyle birlikte adeta popüler oldu. Umut Candan yani Candan kardeşlerin annesinin Instagram hesabı bir anda gündem haline geldi. Bir anda ünlenmeye başlayan anne Candan'ın paylaşımları şaşırttı.

Kore Pop Hayranı!

Umut Candan, Kore Pop hayranlığı ile adından söz ettiriyor. Yaptığı renkli paylaşımlar ile adından söz ettirmekte. Dolayısıyla ünlü isim hakkında merak edilenler de paylaşımlar aracılığıyla yanıt bulmakta. Kendisi ile ilgili sorulan soruları da içtenlikle yanıtladığı görüldü.

nihal-candan-annesi.jpeg

Annelerine Çekmişler!

Öte yandan Bahar ve Nihal Candan'ın güzelliği anneleri Umut Candan'a çekmiş. Annelerinin ilerleyen yaşına rağmen hala genç bir görünümde olması da şaşırtıcıydı. Dolayısıyla ünlü isim kısa süre içerisinde güzelliği ve çeşitli eğlenceli paylaşımları ile adından söz ettirdi. Yakın zamanda kendisini de televizyon ekranlarında görür müyüz bilmiyoruz. Ancak her halükarda Candan ailesinin popüler üyeleri arasında kalacağı kesin.

Yazar: Haberci
<